Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Letní slevy jsou tu! Kde koupíte levné šaty, šortky, a dokonce i plavky?

6. července 2015 | 06:00

Léto sice oficiálně začalo teprve před pár dny, ale letní výprodeje v obchodech jsou už v plném proudu. Pátraly jsme pro vás po oblíbených obchodech a zjistily jsme, jak velké slevy jsou a kde seženete letní oblečení doslova za hubičku.

Kam vyrazit?

Rozhodly jsme se pro vás tentokrát "prošmejdit" módní obchody C&A, Promod, Orsay, Lindex, H&M, Gate, Reserved, New Yorker, Mohito, s.Oliver, Marks & Spencer a Esprit. Ze všech obchodů byly letní slevy všude kromě módního řetězce Gate. Milovníci této levné značky si na letní slevy musí ještě chvíli počkat. Ostatní obchody nabízejí slevy na téměř všechen letní sortiment ve výši 50 %. Orsay, Reserved, Marks & Spencer a Mohito pro vás zlevnily oblečení až o neuvěřitelných 70 %.

Nejčastěji ve slevách najdete letní i společenské šaty, odvážné topy, ale i elegantní a vzdušné halenky, overaly a šortky. Například v Orsay nebo Promod pořídíte různobarevné halenky již od 200 korun.

Halenka bez rukávů, H&M, původní cena: 599 Kč, nyní: 389 Kč.
Autor: archiv firem

Plavky za pár kaček

Když pořádně zapátráte, podaří se vám i zkraje července narazit na zlevněné plavky. Například v C&A stojí některé vrchní nebo spodní díly plavek pouhých 50 korun. V obchodech New Yorker si zase můžete pořídit bikinový komplet za 199 korun. Do třetice jsme zlevněné plavky objevily v obchodě H&M, kde vybrané jednotlivé části bikin stojí 200 korun.

Obujte se

Peněženku vám nezruinuje ani nákup letních bot. Pestrobarevné lodičky různých tvarů s všemožně vysokými podpatky pořídíte v Reserved již od 349 korun a pohodlné balerínky od 249 korun.

Ozdobte se

Pokud se vám nechce absolvovat několikahodinové nákupy hadříků, udělejte si radost alespoň bižuterií. V Lindexu si můžete nakoupit masivní náhrdelníky za neuvěřitelných 90 korun, v Reserved máte zase možnost výběru od náušnic přes náramky až po náhrdelníky od 90 korun výše.

Před nákupem se inspirujte v naší fotogalerii!