Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Levné oblečení na internetu: Které e-shopy nabízejí zimní slevy?

  • Slevy na e-shopech jsou stejně lákavé jako ty v kamenných obchodech.
    12. ledna 2015 | 06:00

    Novoroční slevy zaplavily nejen kamenné obchody, ale i stále oblíbenější české e-shopy. Poradíme vám, kde nakoupíte zlevněné oblečení, doplňky i boty a jaké další akce si pro vás internetové obchody připravily. 

  • Zoot.cz

     

    Velmi oblíbený internetový obchod Zoot.cz nabízí až 50% slevy na vybraný sortiment. Každý den navíc najdete dalších více než 200 módních kousků, které jsou nově zlevněny. V sekci slev se dokonale vyznáte díky přehlednému rozdělení na jednotlivé druhy oblečení a konkrétní značky, například si samostatně vyhledáte všechny zlevněné svetry, šaty nebo sportovní oblečení. Při nákupu nad 1000 Kč vám bude zboží doručeno zcela zdarma. 

    Nákupy na internetu
    Autor: archiv firem
  • Differentfashion.cz

     

    Pokud jste si oblíbila oblečení dražších značek, které u nás zatím nejsou příliš známé, máte jedinečnou šanci ho pořídit s 30% slevou. Na internetovém obchodě Differentfashion.cz najdete ve slevách především oblečení značky Desigual, ale také Scotch & Soda, Culito from Spain nebo Melissa. 

    Nákupy na internetu
    Autor: archiv firem
  • Fashiondays.cz

     

    E-shop Fashiondays.cz nabízí opravdu neuvěřitelné zimní slevy, které sahají až k 90 %. Pořídíte zde například značkovou bundu s původní cenou téměř 3 tisíce a po slevě 800 Kč. Vybírat můžete ze známých značek, jako jsou Esprit, Diesel nebo Guess, ale i z téměř neznámých. 

    Nákupy na internetu
    Autor: archiv firem
  • Botyk.cz

     

    Jeden z nejoblíbenějších internetových obchodů, které se specializují na boty, nabízí zimní "mega výprodej". Elegantní kozačky i pohodlné zimní boty tu nakoupíte klidně i o 50 % levněji. Příjemný je i fakt, že při nákupu nad 1300 Kč si e-shop neúčtuje nic za dopravu. 

    Nákupy na internetu
    Autor: archiv firem
  • Bfashion.com

     

    Webový obchod, na kterém nakoupíte téměř vše od ponožek až po velké večerní šaty a kozačky, nabízí slevy až 80 %. Pokud se rozhodnete si zde něco koupit, věřte, že u počítače strávíte klidně i dvě hodiny. Především sortiment bot je zde tak široký, že vybrat si jen jedny je opravdu velmi složitý úkol.

    Nákupy na internetu
    Autor: archiv firem
  • Spartoo.cz

     

    E-shop Spartoo.cz se zabývá prodejem značkového oblečení, kabelek a hlavně obuvi. Ze známých značek bot tady narazíte například na Adidas, Tamaris či Vans. Ceny jsou tu sice trošku vyšší, ale kvalita bot stojí za to! Obchod nabízí slevy až 60 % do vyprodání zásob. 

    Nákupy na internetu
    Autor: archiv firem
  • Urbanlux.cz

     

    Urbanlux.cz patří rozhodně mezi nejoblíbenější internetové obchody u mladých lidí. Specializuje se totiž na značky Vans, Happy Socks, Crocs či Keds, které jsou posledních pár let velmi populární. V sekci slev tento e-shop nabízí velký zimní výprodej až 50 %. 

    Nákupy na internetu
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.