Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: Buďte elegantní a svůdná jako Jitka Čvančarová!

25. září 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Tentokrát jsme si vybraly herečku Jitku Čvančarovou.

Krásná herečka s ženskými křivkami módu miluje. Občas sice šlápne vedle, ale je to opravdu jen zřídka a její prohřešky bývají velmi rychle zapomenuty. Díky souměrnému obličeji, temným očím a smyslným rtům se nápadně podobá mladé Sofii Loren. Zkrátka je ten šťastný typ ženy, které sluší snad úplně všechny účesy, styly líčení i barvy oblečení.

Jitka dává přednost elegantnímu stylu. Nejvíce si oblíbila klasické černé pouzdrové šaty v kombinaci s různými kabátky. Mezi hereččiny nejoblíbenější barvy rozhodně patří černá, khaki a cihlová.

Buďte jako Jitka

V tomto outfitu je snad všechno, co herečka miluje. Tradiční krátký rukáv pouzdrových šatů sice vyměnila za dlouhý, ale oblíbený střih i barva zůstávají. Nechybí ani lehký béžový trenčkot a červená rtěnka. Za boty má Jitka speciální pochvalu, protože takzvané mule shoes jsou ve světě absolutním hitem. Prodávají se ale i u nás, stačí jen zapátrat.

Jitka Čvančarová
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Lindex, 899 Kč, sluneční brýle: F&F, 249 Kč, rtěnka: Artdeco, 299 Kč, kabátek: www.zoot.cz, 999 Kč a sandálky mule: www.zoot.cz, 579 Kč