Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Styl podle celebrit: Milovnice šatů Dana Morávková

5. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Noste šaty se stejnou grácií jako oblíbená herečka Dana Morávková.

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Dana Morávková je ztělesněním elegance a prototypem ideální ženy. A právě proto je velmi žádaná v módních kampaních různých značek i na přehlídkových molech. To, že je jí módní průmysl velmi blízký, dokazuje i fakt, že navrhla svou vlastní kolekci kožených kabelek.

Jednoduchý módní styl podle Jackie Kennedy padne herečce jako ulitý. Nejčastěji nosí klasické pouzdrové šaty, které však rozhodně nejsou všední, naopak mají vždy zajímavý detail, výstřih nebo barvu. Také pouzdrové sukně a padnoucí elegantní kostýmky jsou její parketa. A oblíbené barvy? Tak v těch má Dana Morávková naprosto jasno. Jsou to černá, červená a bílá!

Buďte jako Dana Morávková

Dvě ze svých oblíbených barev využila Dana i v tomto modelu, ve kterém vyrazila na udílení televizních cen TýTý. Červené šaty jsou skvělá volba, stejně jako decentní černé psaníčko a jednoduché blýskavé šperky. Boty s otevřenou špičkou a platformou bychom ale raději vyměnily za uzavřené lodičky, které se do společnosti hodí přece jen o něco víc.

Dana Morávková ráda nosí šaty
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: www.zoot.cz, 1549 Kč, psaníčko: www.zoot.cz, 749 Kč, lodičky: Deichmann, 599 Kč, náramek: Preciosa, 1330 Kč a rtěnka: Yves Rocher, 195 Kč

Video se připravuje ...
Podívejte se na rozhovor s Danou Morávkovou • VIDEO: Oliver Cuadra