Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Napodobte mladistvý look Jany Švandové!

1. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Inspirujte se třeba stylem herečky Jany Švandové.

Nestárnoucí herečka Jana Švandová všem ukazuje, že i zralým ženám sluší ležérní elegance. Jana dává přednost praktické a pohodlné módě, která jí nijak nekomplikuje život. Kromě vytříbeného a praktického šatníku jsou pro herečku typické i její blonďaté mikádo a přirozené líčení, kterému dominuje rtěnka v růžových odstínech.

Mezi hereččiny oblíbené barvy patří elegantní černá, divoká červená a také béžová. K večerní róbě vždy obouvá boty na podpatku, ve volném čase dává přednost plochým, ale elegantním botám.

Buďte jako Jana Švandová

Na party v butiku Dolce & Gabbana pořádané v rámci Unique Fashion Week zvolila oblíbenou sportovně-elegantní kombinaci pohodlného oblečení. Rovně střižené tmavé džíny jí padly jako ulité a skvěle korespondovaly s lakovanými polobotkami a kabelkou přes rameno. Naprosto v pořádku byly i hladké šedé tílko a šedý svetřík s maxi klopami. Jediné, co herečce chybělo, byl nápadný náhrdelník.

Jana Švandová
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Svetr: New Yorker, 549 Kč, džíny: C&A, 998 Kč, tílko: www.zoot.cz, 369 Kč, lakovky: Humanic, 1799 Kč a kabelka: F&F, 659 Kč