Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Sharon Stone v kanárkově žlutých kalhotách

18. září 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají zahraniční celebrity? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Dnes se zaměříme na ležérní model nestárnoucí herečky Sharon Stone, který během babího léta rozhodně unosíte.

Legendární herečka a držitelka Zlatého Glóbu za roli v dramatu Casino patří k vybraně oblékaným slavným ženám s citem pro módu. Nároky na její modely jsou tudíž poměrně vysoké a ona jich bez problémů dosahuje.

I ve svých sedmapadesáti letech se obléká velmi mladistvě a miluje barvy. Ve volném čase dává přednost kalhotám a pohodlným, ale lichotivým vrškům. Do společnosti chodí samozřejmě v těch nejluxusnějších róbách, které módní kritici většinou hodnotí na výbornou.

Zkuste zářit

Před pár dny nachytali fotografové Sharon, jak nastupuje do svého přepychového vozu v tříčtvrtečních kanárkově žlutých kalhotách a jednoduchém černém topu. Herečka si potrpí na podpatky, takže i na řízení si obula super vysoké sandálky. Jednoduchý, ale stylový outfit doplnila zářivým náramkem a moderními "lenonkami".

Sharon Stone
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Halenka: Lindex, 599 Kč, kalhoty: F&F, 529 Kč, sluneční brýle: www.zoot.cz, 989 Kč, náramek: www.zoot.cz a sandálky: Zara, 1899 Kč.