Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Cindy Crawford září v overalu!

4. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Troufnete si třeba na overal, jaký nosí legendární modelka Cindy Crawford?

Modelka Cindy Crawford začala s kariérou už v šestnácti letech a stále je aktivní. Téměř celý svůj život tak strávila na vysokých podpatcích, na které si zvykla natolik, že se bez nich neobejde ani ve volném čase.

Na rozdíl od některých slavných žen, které s dětmi a přibývajícími roky rezignovaly na rafinované a svůdné oblečky, Cindy ze všeho nejvíce miluje projmuté šaty, krátké sukně a supermoderní overaly. Se svou dokonalou postavou si rozhodně může odvážné kousky dovolit, troufnete si také?


Buďte jako Cindy Crawford

Úzké šaty a krátké sukně odhalí všechny nedostatky, ale v padnoucím overalu schováte klidně i větší bříško nebo silnější stehna. Navíc je stejně jako šaty naprosto elegantní, šik a podtrhuje ženskost. Královsky modrá je skvělou volbou, protože je to barva, která sluší všem typům žen, a navíc je na podzim v kurzu. Zlaté doplňky jsou trefou do černého!

Cindy Crawford vsadila na overal
Autor: profimedia.cz

Overal: Mango, 1399 Kč, kabelka: www.zoot.cz, 2149 Kč, lodičky: Aldo, 2599 Kč, náramek: New Yorker, 139 Kč a náhrdelník: New Yorker, 139 Kč