Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nesmrtelné balerínky: Jaké letos musíte mít? Poradí vám stylistka!

  • Video se připravuje ...
    21. června 2015 | 06:00

    Balerínky už mnoho let patří ke stálicím ženského botníku, a proto se společně se stylistkou Zoot Alžbětou Pěknou podíváme, které by nám letos rozhodně neměly chybět. Máte už některé z nich doma?

  • Balerínky do špičky

    Herečka Emma Watson nosí také balerínky do špičky.
    Autor: profimedia.cz
    Stylistka Alžběta si pro vás jako první připravila černé balerínky do špičky s vykrojením a hadím vzorem. Takové boty jsou vysoce stylovou záležitostí a dokážou i z obyčejného outfitu, jako jsou třeba džíny a bavlněné tričko, vykouzlit opravdu stylovou kombinaci. Přestože jsou balerínky do špičky pohodlné, působí zároveň maximálně elegantně, takže je můžete klidně obout i místo lodiček.
  • Plastové balerínky

    I herečka Lindsay Lohan nosí plastové balerínky.
    Autor: profimedia.cz

    Dalším kouskem, který by ve vašem letním botníku neměl chybět, jsou stylové plastové balerínky. V takovém páru bot si můžete vyrazit klidně i do deště, boty pak stačí otřít hadříkem a jsou v mžiku suché.

  • Mokasíny

    Když Sarah Jessica Parker vyráží do města s dětmi, mokasíny jsou jasná volba.
    Autor: profimedia.cz

    Dalším nepostradatelným kouskem jsou elegantní balerínky mokasínového střihu. Využijete je do práce i na procházku po městě, protože jsou velice pohodlné a díky praktickému střihu drží pevně na noze. Nejlépe budou vypadat v kombinaci s džínovinou nebo maxišaty.

  • Nesmrtelná klasika

    Sestra vévodkyně Kate Pippa Middleton velmi ráda nosí jednoduché balerínky v korálové barvě.
    Autor: profimedia.cz

    Pokud si potrpíte na jednoduchost, určitě oceníte, že i ten nejklasičtější styl balerínek stále frčí. Stylistka Alžběta pro vás vybrala pár v krásně syté královsky modré barvě, která ozvláštní jakýkoliv outfit. A pokud modrá nepatří mezi vaše favority, sáhněte po korálově červené, žluté nebo výrazně zelené barvě.

  • Balerínky s otevřenou špičkou

    Plastové balerínky frčí i v Čechách. Důkazem je blogerka Nikol Moravcová.
    Autor: profimedia.cz
    Pětici nejstylovějších typů balerínek uzavírají plastové boty s otevřenou špičkou a nápadnou bílou květinou. Pokud si na gumové boty zrovna nepotrpíte, vyberte si jiné balerínky s otevřenou špičkou, která působí elegantně a zároveň ležérně. Takové boty se dají nosit ke slavnostním příležitostem, ale klidně i na festival nebo k vodě.

Klíčová slova:  video, móda, zoot, stylistka, balerínky, boty, obuv, léto, trendy
Diskuse ke článku
.