Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohodlné slip-on tenisky: Ty musíte letos na jaře mít!

28. dubna 2015 | 06:00

Nazujete a jdete! Žádné otravné zavazování neposlušných tkaniček ani zdlouhavé soukání se do bot pomocí lžíce. Nazouvací kecky slip-on si oblíbili muži i ženy po celém světě, včetně světových módních ikon, návrhářů, celebrit i slavných blogerů. Sportovní boty s nádechem elegance zkrátka letos musíte mít!

Jak je poznám?

Slip-on tenisky jsou typ boty bez pásků i tkaniček. Místo toho jsou na každé botě dvě pružné gumičky, které vám umožní jednoduše vklouznout dovnitř bez pomoci lžíce. Pokud tedy patříte mezi ty, které ocení spojení trendů s pohodlím a praktičností, rozhodně si alespoň jedny slip-ony musíte pořídit.

Díky své naprosté univerzálnosti se navíc hodí k různým příležitostem. Můžete v nich vyrazit na procházku do přírody se svým čtyřnohým miláčkem, do práce i do školy, ale i na večerní párty. Můžete je zkrátka nazout téměř ke každému outfitu a vždy to bude vypadat perfektně.

Esprit, fashiondays.cz, 1659 Kč
Autor: archiv firem

Kam na ně?

Tenisky slip-on seženete kromě obchodů s obuví i v běžných módních obchodech s konfekcí nebo na e-shopech. My jsme ulovily skvělé kousky v obchodech F&F, Baťa a Mango. Nejlevnější "úlovek" byl určitě v New Yorkeru, kde jsme narazily na jednobarevné slip-on tenisky za pouhých 249 korun. Pokud jste se naopak rozhodla investovat, určitě omrkněte značku Vans a Desigual.

K čemu se nosí?

Slip-ony se hodí téměř ke všemu. Můžete s nimi vytvořit ležérní outfit laděný do sportovna, když obléknete džíny, džínovou košili a černý svetr. Skvěle vypadají i ke společenským kalhotám nebo saku, ale i ke krátké kožené nebo áčkové minisukni. Nebojte se je zkombinovat i s jarními šaty, ke kterým jste zatím vždy nosila jen lodičky, balerínky nebo jemné sandálky. Uvidíte, že starý kousek dostane ihned nový rozměr!

Inspirujte se v naší fotogalerii!