Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kůže, kam se podíváš! Jak nosit rockerské oblečení elegantně?

16. prosince 2014 | 06:00

Kůže se pomalu, ale jistě dostává mezi trendy, které nikdy neumírají. A navíc jsou teď v každém obchodě k dostání levnější napodobeniny, které sice nevydrží v perfektním stavu několik let, ale vypadají stejně luxusně jako pravá kůže.

Zara, 899 Kč
Autor: archiv firem
F&F, 379 Kč
Autor: archiv firem

Rebelské bundy

Nejoblíbenějším koženým kouskem jsou bezesporu bundičky. Dříve byly sice spojovány s drsnými motorkáři a metalovými fanoušky, ale dnes jsou především sexy, a dokonce i elegantní. Kožená bundička je poslední rok i skvělým doplňkem ke společenským šatům nebo pouzdrové sukni.

Tip na zimu: oblečte si koženou bundu, ozdobte ji tunelovou šálou a nakonec přehoďte ledabyle otevřený kabát. Nebojte se, zima vám určitě nebude a výsledný efekt bude skvělý!

Motorkářské kalhoty

Velký úspěch letos slaví kalhoty z koženky i pravé kůže. V zimě je v nich dokonalé teplo, a navíc jsou neuvěřitelně sexy, protože dokonale kopírují vaše křivky. Pokud vsadíte na černou, rozhodně nešlápnete vedle. Hitem je však i temně fialová, hnědá a vínová.

Asos.com, cca 600 Kč
Autor: archiv firem

Elegantní punkerka

Nejelegantnější verzí koženého oblečení je bezesporu pouzdrová sukně. Stejně jako kožené kalhoty především dává na odiv vaše dolní partie, a láká tak pohledy nejednoho muže. Podle toho, jak jste odvážná, zvolte délku.

Drsný ples

Svou oblíbenost si získaly i kožené šaty, které již loni ovládly plesovou sezonu i večírky. Rozhodně se nebojte, že celokožený outfit bude vypadat nevkusně, nebo dokonce lacině. Naopak při střídmé volbě doplňků budete prudce elegantní.

Všechno se počítá

Nezapomeňte ani na kožené topy, kabelky, boty, pásky i jiné doplňky. Jakýkoli kožený kousek se počítá a udělá z vás módní hvězdu.

Super trendy kožené oblečení najdete v naší fotogalerii!