Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hit letošní sezony: Košilové šaty by vám neměly chybět!

18. února 2015 | 06:00

Propínací šaty připomínající dlouhou košili jsou hitem letošní jarní i letní sezony. Mohou být jakkoliv dlouhé, s krátkým i dlouhým rukávem a ve všemožných barevných provedeních. Jsou pohodlné, ležérní, ale zároveň elegantní a sexy. Uvidíte, že si je zamilujete!

Košilové šaty mohou vypadat všelijak. Základem je propínání na knoflíky nebo cvočky a podobnost s klasickými košilemi. Pak už si můžete vybrat, jestli dáte přednost krátkým, tříčtvrtečním, nebo dlouhým rukávům, délce nad kolena, nebo pod. Můžete si také zvolit kapsy na prsou, v dolní části šatů, nebo úplně bez.

Barvy

Největším hitem jsou košilové šaty v šedé, černé nebo královsky modré barvě a také pudrové odstíny. Nebojte se ani vzorů! Kostky a pruhy jsou hravé a nadčasové. Ovšem ani s klasickým safari lookem neuděláte chybu, protože písková, béžová a khaki jsou nesmrtelné!

TopShop, cca 1200 Kč
Autor: archiv firem

Co k nim?

Co se týče bot, můžete ke košilovým šatům obout téměř vše od balerínek přes tenisky až po super sexy lodičky na vysokém podpatku. Tento kousek je totiž neuvěřitelně variabilní. S jedněmi šaty můžete vyrazit do práce, na procházku do přírody, ale i na pracovní večírek nebo do baru. Ve vašem šatníku zkrátka nesmějí chybět!

Sluší jim doplňky

Jednoduché propínací šaty nezapomeňte okořenit bižuterií. Skvěle vypadá, když šaty zapnete až ke krku a těsně pod límeček umístíte nápadný náhrdelník. Další možností je spousta zlatých náramků, které zase skvěle doplní šaty laděné do safari stylu.

Nezapomínejte ani na pásek, který zdánlivě beztvarým šatům dodá šmrnc. Můžete si pomocí něj i jednoduše vytvarovat postavu.

Vyberte si ty pravé košilové šaty, které vám padnou jako ulité!