Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

100 let: Jak a v čem se cvičilo ve 40. letech? To vás překvapí!

Video se připravuje ...
Jak se měnilo sportovní oblečení v průběhu 100 let?
VIDEO: Youtube.com/GlamInc
12. srpna 2017 | 06:00

Sportovní oblečení prošlo obrovskou evolucí. Samozřejmostí jsou funkčnost materiálů a také komfortnější střih oblečení. Dokážete si představit cvičit v šatech ze 20. let nebo v supervykrojených tangách z devadesátek? My ne!

Patříte k těm sportovním nadšencům, kterým ve skříni převládá sportovní oblečení nad normálním?  Jak jednou propadnete sportu, je až příliš lehké podlehnout i funkčním legínám s úžasným vzorem nebo supervzdušným tričkům, které prostě musíte mít, i když už jich máte plný šatník. Když totiž skvěle sladíte outfit, běží se tak nějak lépe, snadněji, dál...

Ve videu uvidíte, jak se za posledních sto let měnil styl oblékání, ale i cvičení. Provede vás jím Američanka Cassey Ho, která patří mezi top 3 fitness influencery. Její videa můžete sledovat na YouTube na kanálu Blogilates. Najdete zde videa se cvičením POP pilates, což je dynamičtější forma pilates, kterou Cassey sama vytvořila. Její videa jsou ohromně populární a na YouTube se jí podařilo vybudovat obrovskou fanouškovskou základnu, kterou nazývá POPsters. Není divu, pozitivnější a sympatičtější youtuberku a fitness trenérku jsme snad neviděly!

Autor: Lucie Houdková