Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Buďte chic jako Miranda Kerr

5. srpna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát pojďte okopírovat stylový outfit Mirandy Kerr (34).

Miranda Kerr byla zachycena v Beverly Hills před klinikou plastické chirurgie Epione, kterou často navštěvují právě celebrity. Sama Miranda má zvětšené poprsí, ale pouze decentně.

Pro návštěvu kliniky si vybrala vzorované šaty, které doladila metalickými pantoflíčky. K těm dokonale ladily i brýle, náramek a kabelka. Véčkový výstřih šatů navíc prodlouží siluetu, a tak nejsou potřeba ani boty na podpatku.

Buďte jako Miranda Kerr

Pořiďte si vzorované šaty pod kolena a buďte za opravdovou dámu. Pokud takové šaty sladíte s metalickými botami, které jsou letos opravdu velkým hitem, uděláte to nejlepší, co můžete. Zbytek doplňků, včetně kabelky, by měl už zůstat jednoduchý.

Miranda Kerr
Autor: profimedia.cz
Šaty: Topshop, info o ceně v obchodě, kabelka: Mango, 1699 Kč, náramek: Lindex, 199 Kč, boty: Zara, původní cena 999 Kč, po slevě 499 Kč, brýle: Zoot, 499 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Inspirujte se cestovními outfity Mirandy Kerr!

Video se připravuje ...
5 outfitů podle Mirandy Kerr určené na cestu letadlem • VIDEO: Youtube.com_Vogue/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová