Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

13 důvodů, proč jsou Francouzky víc cool než my. Opisujte od nich!

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    7. srpna 2017 | 06:00

    O Francouzkách je známo, že se už rodí jako znalkyně stylu, inspirují se jimi téměř všechny ženy světa. Je téměř nemožné procházet se po ulicích Paříže a nenarazit na nějakou módní ikonu. Chcete vědět, jak to dělají? Zde je několik tipů.

  • Na celý den

    Kožená sukně a uhlazené vlasy, přesně z toho udělaly francouzsky ležérní záležitost. Klasicky střižená kožená sukně, bavlněné tričko a minimalisticky uhlazené vlasy s mokrým efektem. Tento celý look bude fungovat od rána do večera, jakýkoliv den v týdnu.

    3583362:gallery:true:true

  • Pohodlnost především

    Jejich základní kousky jsou pohodlné, variabilní a zároveň chic. Tento průsvitný hravý top je skvělý na denní pochůzky, ale zároveň může být využit na důležitou událost, jako je třeba červený koberec.

    3583367:gallery:true:true

  • Nejen na sport

    Své sportovní kousky si klidně obléknou i na večeři. Hedvábné běžecké kalhoty spolu s průsvitným tričkem vytvořily nenucený, ale parádní outfit. Samozřejmě si nevezmou obyčejné tepláky, ale kombinují takové kousky, které vypadají luxusně a jsou plně využitelné – právě jako tyto kalhoty nebo třeba tenisky.

    3583369:gallery:true:true

  • Culíky odmítají

    Místo culíku si vezmou látkovou čelenku, a to zejména tehdy, pokud je venku horko. Vlasy si jinak smotávají do drdolů nebo je nechávají volně splývat. Jejich tvar pouze jednoduše upraví nemastícím voskem.

    3583361:gallery:true:true

    Video se připravuje ...
    I obyčejný culík může být trendy • VIDEO: Ladislav Novák

  • Kreativitě se meze nekladou

    Jsou kreativní a využívají šátky, nejrůznější materiály nebo kombinace. Tento bílý top dostal jakýsi upgrade v podobě vrstvení. Stejně tak vypadá dobře saténové tílko oblečené třeba přes rolák. Jiný způsob, jak ozvláštnit třeba kabelku, je omotat její ucho vaším oblíbeným šátkem.

    3583371:gallery:true:true

  • Žádné tepláky

    Nevymlouvají se na víkend, který mohou strávit v teplákách. Pohodlí se dá zvládnout i stylově. Vhodnou náhradou tepláků nebo legín jsou potištěné volné kalhoty nebo pohodlný overal.

    3583363:gallery:true:true

  • Puntíky, kam se podíváš

    Nebojí se obléknout se od hlavy až k patě do puntíkatých hedvábných šatů, a to i když se chystají jet třeba na motorce. Psaníčko v nude barvě a velké sluneční brýle ještě více vyzdvihnou celkový look.3583364:gallery:true:true

  • Mají rády vrstvení

    Nosí rovné džínové šaty. Ty jsou jednoduché a stále sexy. Nejlépe vypadají, když se pod ně oblékne bílá košile a nechá se vykukovat límeček. Opět tu máme vrstvení, na které nedají dopustit.

    3583365:gallery:true:true

  • Horka se nezaleknou

    Jsou stylové i při velkých vedrech. Stále využívají své kreativity a oblékají si třeba topy s odhalenými rameny nebo – jak můžete vidět na obrázku – opravdu originální kousky jako košili bez zadní části. 

    3583368:gallery:true:true

  • Jako z filmu

    Inspirují se starými francouzskými filmy. Červený overal zkombinovaný s teniskami a síťovou taškou. Obrázek opravdu jako vystřižený ze starého francouzského filmu.3583372:gallery:true:true

  • Vědí, co jim sluší

    Nebojí se neonových barev, potisků, širokých kalhot ani bot bez podpatků. Zkrátka vědí, co jim sluší, a to by měla vědět každá z nás. Pokud nerada dáváte jen na svůj úsudek, zkuste zajít na nákup s kamarádkou, ať máte ještě jeden názor. Navíc se nenutí do věcí, ve kterých se necítí dobře, třeba takové podpatky: vrávorající chůze kvůli bolavým nohám by pak zkazila celkový dojem, proto raději sáhnou po botách bez podpatků.

    3583373:gallery:true:true

  • Výběr materiálů

    Zapomeňte na předsudky, že Pařížanky jsou snobky, které nosí jen oblečení ušité na míru. Pouze si umějí vybírat ty správné materiály, rozhodně u nich nenajdete takové, které jsou tvrdé nebo koušou. Nejraději mají kašmír, len nebo hedvábí. Mají prostě rády pohodlí a vzdušnost.

    3583370:gallery:true:true

  • Nenucenost je kouzlo úspěchu

    Umějí vytvořit úžasné nenucené kombinace. Sukně v neutrální barvě zkombinovaná s oversize tričkem. To je přesné ztělesnění francouzské módy. Některé kombinace by nás ani nenapadly, proto zasedněte k počítači, inspirujte se jejich modely a buďte za hvězdu!

    3583374:gallery:true:true

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.