Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

3 trendy letní účesy podle zpěvačky Misty

Zpěvačka Mista vám předvede módní letní účesy
30. června 2016 | 12:00

Léto je už tady! A s ním i aktuální trendy. My se tentokrát zaměříme na účesy. V novém dílu MistaFashion vám zpěvačka Mista a senior stylista Jan Chvojka ze Salonu Petra Měchurová ukážou, jak si udělat zajímavé účesy k vodě, na festival nebo výlet.

Čelenkový cop

Oddělte si za uchem dva prameny silné asi 3 cm. První pramen, který je blíže k obličeji, nechte volně viset a z druhého začněte zaplétat klasicky zaplétaný cop ze tří částí. To samé opakujte i na druhé straně. Zbylé vlasy spolu s volnými prameny u obličeje sepněte do culíku a ze zapletených copů udělejte čelenku. Copy připevněte k hlavě pinetkami.

Francouzský cop jinak

Začněte zaplétat klasický francouzský cop od čela směrem dozadu a skončete na temeni hlavy. To samé udělejte vzadu směrem od krku nahoru. V místě, kde se vám francouzské copy setkají, je zagumičkujte do culíku a udělejte ležérní drdol.

Hit letošního léta

Tenhle účes je rozhodně největším hitem celého letošního léta. Nosí se po celém světě a oblíbily si ho i celebrity. Rozdělte si vlasy na dvě části. Na každé straně začněte dělat odshora směrem dolů holandský cop. Ten se liší od toho francouzského jen tím, že prameny se nepřikládají shora, ale zdola. To samé udělejte na druhé straně a oba copánky připevněte gumičkou.

Přesný postup sledujte ve videu:

Video se připravuje ...
3 trendy letní účesy • VIDEO: MistaFashion


Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.