Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zpěvačka Mista radí, jak bez stříhání uzdravit poškozené vlasy!

Mista radí, jak na zničené vlasy
5. května 2016 | 12:00

Máte vlasy zničené z neustálého barvení, žehlení nebo kulmování? Nevíte, co udělat, abyste zakryla roztřepené konečky, a nechcete se dát ostříhat? Právě pro vás je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a Lenka Krčálová, junior stylistka ze salonu Petra Měchurová, poradí, jak přivést k životu vaše zničené vlasy.

Už dávno není třeba zničené vlasy stříhat. Dnes je na trhu několik přípravků, které vaše vlasy ozdraví i bez zásahu kadeřnických nůžek.

Parní žehlička

Nedokážete bez žehlení vlasů vydržet? Místo klasické žehličky použijte parní, která pomocí páry dodá živiny do vašich poškozených vlasů. V té chvíli se žehlení stává ozdravující kúrou, která vaše vlasy nejen vyrovná, ale i vyživuje.

Olaplex

Slyšely jste už o zázračném Olaplexu? Je to přípravek, který se přimíchá do barvy na vlasy během procesu barvení. Olaplex zajistí, aby vám barva během působení vlasy nejen nezničila, ale i uzdravovala. Díky tomu můžete dosáhnout i světlých odstínů bez poškození. Olaplex obsahuje i péči pro domácí použití, která vaše vlasy mezi jednotlivými barveními přivede zpět k životu.

Pro Fiber

Pro Fiber je služba na salonní i domácí použití, díky které budete mít pocit, že vaše vlasy jsou jako čerstvě ostříhané. Tu stejnou službu udělá i Kerastase-Therapiste, která vaše vlasy vyživí k nepoznání.

Chcete znát tipy, jak uzdravit zničené vlasy a jak o ně pečovat? Sledujte video:

Video se připravuje ...
Jak se zbavit roztřepených konečů bez stříhání? • VIDEO: MistaFashion


Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.