Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

3 letní účesy s kloboukem podle zpěvačky Misty!

Jak se učesat pod klobouk?
17. června 2016 | 12:00

Léto je už za dveřmi a vy se nemůžete dočkat letních festivalů a chvil strávených u vody? Chcete v každé situaci vypadat skvěle a mít dokonalý účes, který spojíte se stylovým kloboukem? Právě pro vás je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a junior stylistka Dominika Kapalínová ukážou, jak si udělat tři letní účesy s kloboukem.

Klobouk je vynikající doplněk na léto, který vás chrání před sluníčkem a zároveň je maximálně stylový. Dá se nosit v rámci bohémského stylu například na festivalech, ale také k elegantnímu outfitu. Dnes jsou na trhu klobouky v různých barevných kombinacích, slaměné, semišové, dokonce i plátěné. Největším trendem jsou ale široké klobouky, které se hodí ke každé příležitosti.

Plážové vlny

Plážové vlny vždy okouzlí. Nastříkejte si do vlasů speciální sprej, vyfoukejte je fénem a pro maximální efekt si vezměte pár pramínků a natočte je přes velkou kulmu. Vlasy zafixujte lakem nebo suchým šamponem a nasaďte klobouk.

Falešná patka

Pokud jste přemýšlela nad ostříháním patky a nedokážete se k tomu odhodlat, můžete si vyzkoušet falešnou. Udělejte si falešný culík na temeni hlavy a konce vlasů přehoďte do čela tak, aby vznikla ofina. Tu hezky uhlaďte, nasaďte klobouk a patka je hotova i bez stříhání.

Točitý cop

Toto je klasika, která nikdy neomrzí. Zapleťte si klasický cop na stranu ze tří pramenů nebo vyzkoušejte pletenec ze dvou pramenů (viz video). Na konci připevněte gumičkou a nasaďte klobouk.

Pro přesný postup sledujte video:

Video se připravuje ...
3 skvělé účesy pod klobouk • VIDEO: MistaFashion


Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.