Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Reno – Obuv, která mě rozzáří

17. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

V letní sezóně 2016 dominují teplé přírodní tóny. Sezónní obuv působí jemněji než v minulosti. Také metalické barvy vrchní části obuvi, které se v této sezóně často objevují v kombinaci s pastelovými barvami, působí obzvláště žensky a řadí se k hlavním hitům letní sezóny.

Obuv Espadrille! Tu musíš mít !

Letní Espadrille v Etno designu, z vysoce kvalitní kůže, na klínku nebo se třpytivým zdobením – výběr je obrovský a alespoň jeden pár Espadrille prostě musíš mít.

Autor: Reno

Ideální pohodlná obuv na letní procházky k jezeru, na promenádu, ale i do města! Tato skvělá letní obuv nesmí žádnému milovníku léta chybět.

A to hlavní obrovské plus obuvi Espadrilles? Můžete ji nosit naboso! Tento typ obuvi vypadá skvěle ke kraťasům, sukni, báječně se hodí také k šatům. Obutím Espadrilles zažiješ okamžitý pocit lehkosti a pohltí Tě atmosféra dovolené. 

Autor: Reno

Vedle aktuálních trendů nezapomínáme v prodejnách RENO také na profesionální servis a zdraví ! Vysokou pozornost věnujeme zdraví, proto jsou vzorky obuvi vždy pečlivě přezkoušeny v laboratoři na případné škodlivé látky.

Zmíněné Top letní trendy a mnoho dalších najdete samozřejmě v každé prodejně RENO.