Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krása bez skalpelu

13. června 2016 | 10:31
Prezentace klienta |

Dnes je již zcela přirozené pečovat o svůj vzhled a využívat moderní metody, které pomohou k výraznému omlazení a či zlepšení kvality pokožky. Mezi nejčastěji užívané patří aplikace botulotoxinu a výplňových materiálů. Výběr metody záleží nejen na druhu vrásek, ale také na stavu pleti. Ten správný způsob vám pomohou zvolit odborníci z Donska Clinic.

Stárnutí kůže je součástí biologického procesu. Má velmi individuální průběh, který je ovlivněn mnoha faktory: genetikou, metabolismem, hormony i vnějšími vlivy. Přibývající věk zastavit nelze, ale je možné zmírnit některé průvodní jevy. Počínaje preventivním používáním kvalitních kosmetických přípravků, životním stylem a další péčí konče. Ženy sice na jedné straně stále hledají možné postupy vylepšení kvality pokožky nebo omlazení, ale na druhé straně nechtějí být na dlouho vyřazeny z aktivního života. Proto upřednostňují metody, které napravují vady a odstraňují vrásky bez skalpelu. Estetickou dermatologii lze využívat nejen v boji s příznaky stárnutí, ale také při odstraňování různých vad a nedostatků, které nemají s věkem nic společného.

Laserová rejuvenace
Autor: Donska Clinic

Metody omlazení

Dnes existuje celá řada způsobů, které mohou obličej výrazně omladit a vylepšit. Rozhodnout se pro ten správný, nemusí být jednoduché. Proto v Donska Clinic doporučují nejprve se objednat na konzultaci u dermatologa, který nejlépe poradí, jakou metodu zvolit. Výběr techniky záleží na druhu vrásek i stavu pleti. Mezi nejčastěji užívané patří aplikace botulotoxinu a dermálních výplní. Výborné výsledky lze dosáhnout i pomocí laseru. Neinvazivní laserová rejuvenace je zákrok, který se používá k omlazení pokožky obličeje, zpevnění, redukci jemných vrásek, stažení rozšířených pórů a k léčbě akné.  Ošetřit je možné také krk, dekolt, kolena nebo ruce. Tedy partie, které jsou nejvíc vidět a také nejrychleji stárnou.

Zapomeňte na vrásky

Aplikace botulotoxinu je nejúčinnějším způsobem odstranění mimických vrásek z čela, oblasti kolem očí nebo částečně i na krku. Při aplikaci do těch mimických svalů obličeje, které vrásky způsobují, dochází k omezení jejich pohybu a k vyhlazení kožních vrásek. Pomocí výplní na bázi kyseliny hyaluronové zase lze dokonale modelovat ovál obličeje a brady, vyplňovat propadlé tváře, vyhladit jizvy po akné či nerovnosti na nose a samozřejmě i vyplňovat střední a hlubší vrásky mezi obočím, nosem a ústy, nad horním rtem a na čele. Můžeme je použít i na hřbety rukou. Podle lékařek z Donska Clinic lze výborných výsledků dosáhnout kombinací obou metod.

Autor: Donska Clinic

Nitě nejen na šití

Vynikající výsledky přináší také aplikace liftujících nití. Jedná se o zákrok, který je vhodný pro muže a ženy, které trápí povadající kůže a první výraznější vrásky v obličeji. Je také vhodnou metodou k úpravě nevýrazných kontur obličeje. Vstřebatelné nitě stimulují tvorbu vlastního kolagenu, pomáhají zvýšit objem a postupně obnovují přirozený tvar obličeje. Hydratace pleti je jedním ze základních faktorů, které ovlivňují krásnou a zdravě vypadající pleť. Doplňující hydratace suché pokožky vhodným kosmetickým přípravkem je nezbytná, ale v případech hloubkové dehydratace je nutné se o pokožku starat důkladněji. Ideálním způsobem je metoda Skinbooster, která je rovněž určena k omlazení pleti a zlepšení elasticity kůže.

Autor: Donska Clinic

Dermatolog poradí

Donska Clinic však není jen místem, ve kterém se dermatologové starají o krásu svých klientů. Trápí vás problematická nebo citlivá pokožka? Potřebujete poradit, jak správně pečovat o svou pleť? Využijte konzultace se zkušenými dermatoložkami. Vyšetří a léčí pacienty s projevy různých typů ekzémů, alergií, citlivé a problematické pokožky, včetně těžkých projevů akné, růžovky, psoriázy a vitiliga.  Zdejší lékařky provádí rovněž vyšetření a sledování pigmentových projevů digitálním dermatoskopem a odstranění znamének, kožních výrůstků nebo bradavic.

Zdraví a krása

Nezapomeňte, ať již potřebujete zpevnit tělo, perfektní kosmetické ošetření, jedinečné masáže, epilace, pomoc a radu dermatologa nebo hledáte prvotřídní péči, která oddálí nutnost invazivního zákroku, Donska Clinic je tím pravým místem. Na kosmetickou péči i masáže v tomto zdravotnickém zařízení sází i nestárnoucí Chantal Poullain. Objednat se můžete i vy.

Autor: Donska Clinic