Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Karla s pistolí u hlavy! Dojde k nejhoršímu?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
19. listopadu 2018 | 14:14

Tento týden bude v Ulici opět dusno. Dokonce půjde i o lidské životy. V některých případech doslova, třeba Karle proběhne před očima celý život. Jiní bojují s nešťastnou láskou, která přináší do života zmatek a stres.

Veronika stále neví, co si počít s darovaným parfémem, který dostala od Lukáše Binara za zpívání. Nakonec se rozhodne, že Martinovi parfém ukáže. Ten ovšem zareaguje zcela neadekvátně. Karla s Jirkou Hermanem se snaží vypátrat pachatele, po kterém jako by se opět zem slehla. Karla se během vyšetřování dostane do situace, kdy jí bude na hlavu mířit zbraň, a navíc Márovi před očima!

Vendula a Pavel by nejraději vrátili čas, propast mezi nimi se neustále zvětšuje a je jedno, že se jim všichni kolem snaží pomoci. Nechtějí jeden druhého vůbec vidět, stane se ale něco, co ani jeden z nich nečeká. Jaké budou jejich reakce? Definitivně spolu skončí, nebo je tu šance na nový začátek? Šárka se znovu zamilovala do Martina a nešlo tomu nijak zabránit, přestože ví, že je ženatý, a ona sama má Jirku, který se snaží plánovat společnou budoucnost. Čím víc se snaží, tím je to horší, Šárka se rozhodne k radikálnímu kroku!