Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Aneta Krejčíková: Hvězda Ulice čeká dítě! Kdo je otcem?

27. března 2018 | 06:00

Už třináct let ji znáte jako Gábinu Pumrovou ze seriálu Ulice. Teď oznámila, že je těhotná! Tvůrcům seriálu tím trochu zamotala hlavu. Herečka se loni objevila příklad ve filmu Špindl či v show Tvoje tvář má známý hlas a zasnoubila se. 

„Je to tak, jsem těhotná a šťastná,“ prozradila Aneta Krejčíková webu Novy, která seriál Ulice vysílá. Dítě, které čeká se svým snoubencem Ondřejem, se má narodit na podzim. „Moc se na naše děťátko těšíme, oba jsme si ho přáli a já jsem zvědavá, jak moc nám ten človíček změní život,“ přiznává nastávající matka. 

Její přítel se živí jako fitness trenér. Krejčíkovou požádal o ruku loni v únoru v divadle během představení. Na takové zásnuby herečka nejspíš do smrti nezapomene. Aneta je právě ve čtvrtém měsíci těhotenství, takže na otázky ohledně jména či výbavy je podle ní ještě příliš brzy. A jak zvládá těhotenství? „Kupodivu dobře, cítím se fajn, už jsme se srovnali,“ usmívá se spokojeně. 

Přečtěte si, jak su herečka užívá natáčení serálu, v kterém účinkuje více než deset let! 

Vzpomenete si vůbec ještě na svůj první den v Ulici?

Jasně, že jo, pamatuju si to úplně přesně. Pamatuju si dokonce i první repliku. Byl začátek léta, ale ráno a byla zima a já měla na sobě minisukni a seděla jsem před školou na zábradlí a říkala jsem: "Letos jsem se opalovala úplně nahá, co ty, Terez, opalovala ses někdy nahá?" A nedávno jsem viděla i záznam z castingu, ten jsem si už moc nepamatovala, a málem jsem se počurala smíchy. Vůbec nechápu, že mě vybrali. Ale jsem ráda, hodně mě to naučilo.

Herečky vyprávějí o bizarních úkolech z castingů...

Vždycky z castingů odcházím v rozpacích, nemám je ráda, neumím si to užívat, je to strašně potupná záležitost a pořád to tak vnímám.

Gábina v Ulici vám sedla jako ulitá. Tu už vám asi nikdo neodpáře.

Jsem s ní už třináct let a jsem za tu zkušenost velmi vděčná. I když přiznávám, že někdy cítím úzkost. Je to úplně jiná práce než film nebo divadlo, kde je na všechno víc času.

Zato tam máte s mladými kolegy Patricií Solaříkovou, Jakubem Štáfkem, Filipem Rajmontem, Matoušem Rumlem hezkou partičku.

No to máme, když se sejdeme, je to jízda. Mě tam mají za takového troubu party, ale já jim k tomu dost nahrávám. Já to zvládám, spíš je to mnohdy velmi náročné pro štáb.

A jak zvládáte milostné scény, kterých vám teď díky nové lásce vaší postavy dost přibylo?

Záleží, s kým je točím. V každém případě jsem profesionál, takže je mi to vlastně fuk.

A co na to říká váš partner, teď už dokonce snoubenec – tomu to asi tak fuk nebude, že?

Nic na to neříká. My se na to totiž nekoukáme.

Texty se ale doma jistě učíte, že? A v nich řešíte syna, který vás za chvíli pomalu přeroste. Umíte si představit roli maminky i ve skutečnosti?

Kdybych měla už takhle velké dítě, jako je Šíma, byla by to pohoda. Děti miluju a těším se na mateřství, ale jsem zvědavá, no...

Před vystoupením v Tváři jsem byla vždycky vyřízená

A už vám lidé posílají zakázky na ušití šatů?

No to by dopadlo! Jestli na něco nejsem šikovná, tak na manuální práce. Vaření nebo práce na zahrádce mě baví, šít ale neumím. To bych Gábině asi dost zkazila reputaci.

V Ulici patříte k hlavním postavám, uspěla jste v konkurzu na show Tvoje tvář má známý hlas, hrajete hlavní role v divadle, jste zasnoubená. Zdá se, že se vám daří na všech frontách. To se neodpouští, že?

Zní to pohádkově, ale samozřejmě zažívám furt nějaké osobní zádrhele jako každý... Klasická houpačka. Ale vždycky si uvědomím, jaké mám štěstí, že jsem zdravá, dělám, co mě baví, mám kolem sebe skvělé lidi, a nechci se brát jako střed vesmíru. Což se mi moc nedařilo před vystoupením v Tváři. Tam jsem se brala jako totální středobod všeho. Před výtahem jsem byla vždycky totálně v háji...

Podívejte se, co prozradila sexy Aneta Krejčíková o roli Gábiny v Ulici:

Video se připravuje ...
Podívejte se, co prozradila sexy Aneta Krejčíková o roli Gábiny v Ulici • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Tvář skončila, nemáte teď najednou zbytečně moc volného času?

Určitě nebudu mít zbytečně moc volného času. To už nikdy. Už nikdy zbytečně. Když už nějaký volný čas mám, trávím ho se svým klukem. Ráda koukám na zahraniční filmy a seriály. Ale teď jsem strašně dlouho nerozkoukala nic.

Už vaši rodiče začali vaši práci brát vážně? Prý vaše herectví brali zprvu jako rozmar...

To jo, jako dítě jsem totiž často měnila záliby. U ničeho jsem nevydržela. Ale myslím, že to berou vážně už dlouho. Asi od té doby, kdy mě vzali na konzervatoř, a děda pak ve chvíli, kdy jsem začala hrát v divadle, konkrétně po mé třetí inscenaci Rok na vsi.

Teď musí být pyšní...

Pyšní jsou, doufám, na to, že mám dobré srdce.

Autor: red