Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Svatba v Ulici už v pátek: Podívejte se, jak to Tereze bude slušet

22. září 2018 | 09:00

S Terezou Jordánovou, v podání herečky Patricie Solaříkové se v seriálu Ulice setkáváte už od samého začátku. Tehdy jí bylo teprve čtrnáct, ale už tento týden se dočkáme její svatby. Proběhne v klidu, nebo na zamilovaný páreček čeká zase nějaké o překvapení? A jaké šaty herečce nakonec vybrali? Podívejte se na fotky.

Tereziny lásky, životní úspěchy i karamboly jste s ní jako diváci prožívali v seriálu celou dobu. A dobře tak víte, že co se lásky týče, neměla Tereza vždy na růžích ustláno a občas si nevybrala zrovna nejlíp. Teď ji ale čeká svatba s Davidem, do kterého byla dlouho zamilovaná a svoje city skrývala.

Oba zamilovaní jsou si jistí, že spolu chtějí strávit zbytek života a proto se už v pátek 28. září dočkáme v Ulici další svatby. A přestože to ze začátku nevypadalo, bude pěkně romantická. Nouze nebude ani o spoustu vtipných situací, ale také dost stresu a velké dojetí.

Terezu čeká rozhodování, jestli celou svatbu raději nezrušit, ale nakonec samozřejmě všechno skončí dobře, s Davidem si řeknou svoje ano a z Terezy se stane vdaná paní.

Podívejte se do fotogalerie, na co se můžete těšit:

Vše o seriálu Ulice najdete ZDE >>>

Autor: red