Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

11 důkazů, podle kterých poznáte, že vás miluje, aniž by řekl jediné slovo

15. února 2017 | 06:00

Poznáte, že vás partner miluje a že je s vámi šťastný? Někdy je to těžké, zvláště když muži neradi vyznávají lásku slovy. Má mě rád, nebo ne? Velmi často jsou tím skutečným vyznáním spíše malé, tiché a nenápadné činy, které napoví, jak to s jeho city vlastně je.

Pamatuje si, co mu říkáte

Chlap, který svou ženu miluje, jí naslouchá a pamatuje si, co říká, i když je to úplná blbost nebo triviální věc. Tím vám dává najevo, že vás bere vážně a že to s vámi myslí vážně.

Chová se k vám, jako k princezně

Když s vámi partner zachází jako s dámou, otevře vám dveře, když s vámi někam jde, nebo vám přenechá volné místo v tramvaji, je jasné, že vás má rád.

Opravdu víte, co je láska? Odpověď se dočtete ZDE >>>

Neumí se na vás zlobit

I když se pohádáte, nevydrží se na vás dlouho zlobit. Zamilovaní lidé nevidí důvod, proč být na sebe naštvaní týden, protože věci, když je mezi nimi nějaký problém, si dovedou vyříkat. Pokud tedy muž přijde a omluví se vám, je jasné, že mu opravdu záleží na vašich pocitech.

Chce s vámi sdílet

Pokud vás muž miluje, obvykle se nestydí před vámi otevřít své nitro a snadno se mu mluví o všem, ať už jsou to jeho život, práce, plány, kamarádi nebo koníčky.

Vyhledává vaši přítomnost

Muž, který vás miluje, se bude snažit trávit hodně času s vámi a ve vaší blízkosti. A i když mu náhodou do vaší schůzky něco vleze, udělá všechno pro to, aby vám to vynahradil.

Udělá pro vás první poslední

Chlap, kterému na vás záleží, nebude odvracet hlavu, když vám bude špatně od žaludku, a klidně vám dokonce přidrží kbelík u hlavy. Vstane v noci, aby vám připomněl, že je na čase vzít si antibiotika, ráno vám uvaří čaj, a ještě vám řekne, že vám to sluší.

Je vedle vás něžný

Není to jen polibek, který dokazuje, že mu je s vámi fajn, ale je to i okamžik po něm. Když vás muž letmo políbí na tvář a nic dalšího se neděje, asi to nebude opravdová láska. Ale když vás po políbení pohladí, a ještě se usměje, je to znamení, že vás miluje.

Touží se vás dotýkat

Jdete vedle sebe jako cizí, nebo jde partner dokonce pár metrů před vámi? Tak to rozhodně není muž, který by vás miloval. Chlap, který je s vámi rád, se vás dotýká kdekoli, i na veřejnosti, dá vám ruku kolem ramen nebo vás chytne za ruku a pevně vám ji stiskne. Náhodné dotyky dokazují sílu vaší lásky a blízkost.

Rád se na vás dívá

Jste spolu někde ve společnosti a on se na vás každou chvilku otočí a pohladí vás očima? I když je na druhé straně místnosti mezi svými kamarády? Pak tím naznačuje, že chce, abyste si byla vědoma toho, jak moc mu na vás záleží.

Pořád vám píše nebo volá

Pokud to ten váš nedělá, ještě to samozřejmě neznamená, že vás nemiluje. Ovšem když to udělá, znamená to, že na vás prostě v ten okamžik myslí a že je rád, když slyší aspoň váš hlas.

Dává vám dárky pro radost

Nemyslíme tím drahé dary, ale dárky, kterými vám sděluje, že skutečně ví, co vás zajímá a co vám udělá radost. Nebo dárek, který sice není na první pohled romantický, ale který skutečně odpovídá vaší osobnosti.

Podívejte se také, jaké věty by muž, který vás miluje, nikdy nevypustil z úst:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

Autor: aši