Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Adele se tajně vdala? Po její děkovné řeči na Grammy se o tom spekuluje!

13. února 2017 | 11:17

Britská zpěvačka Adele (28) na předávání cen Grammy totálně vypálila rybník své americké kolegyni Byoncé, když odešla s pěti cenami. Při své závěrečné děkovné řeči jí ovšem z úst vyklouzlo jedno slovíčko, kterým nasadila brouka do hlavy všem svým fanouškům.

“Můj manažer, můj manžel a můj syn jsou ten důvod, že jsem pořád tady.” Slovo manžel je teď ve spojení s Adele tolik skloňováno. Adele totiž se svým partnerem Simonem Koneckim žije už pět let, mají spolu čtyřletého syna Angela, ale nikdy neproběhla oficiální svatba. Spekulovalo se o tom, že se pár tajně vzal letos přes Vánoce, ale zpěvačka to popřela.

Video se připravuje ...
Adele zkazila při předávání Grammy píseň George Michaela a vyžádala si začít znovu od začátku. Přitom sprostě klela v přímém přenosu. • VIDEO: youtube


V lednu byli společně viděni v klenotnictví, kde si vybírali prstýnky, takže zpráva o tom, že se budou brát, se rozběhla světem. Teď tedy zase není jisté, jestli tímto způsobem nechtěla Adele nenápadně naznačit všem, že se tak již stalo. Pár také uvažuje o druhém dítěti. Adele to oznámila při jednom ze svých koncertů v Severní Americe, když řekla: “Odcházím, chci další dítě.” Ještě ji ale čeká druhá část světového turné, tak uvidíme, jak to všechno stihne.