Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Není nad báječný orální sex aneb Odteď už ho máte v moci

Orální sex nebo rozvod
26. března 2009 | 10:35

Zoufalí manželé to málokdy přiznají narovinu, ale na internetu hned 'vyklopí', co jim doma opravdu chybí. A zdá se, že odpověď je jednoduchá ...



Více orálního sexu a lepší kvalita orálního sexu!
(Lukáš, 40)

Je dokázáno, že většina žen po svatbě svým mužům nedopřeje dostatek sexu a už vůbec ne orálního. Výsledkem toho je, že je muzi začnou podvádět.
(Filip, 29)

Pokud by mi moje partnerka poskytovala orální sex častěji, neudělalo by to z ní sice lepší manželku, ale určitě by mi to zlepšilo den.
(Mirek, 39)

Téměř všichni muži se shodli, že zárukou úspěchu manželství je orální sex nebo něco sexuální. Myslíte si, že všichni srandujem? Ne, myslíme to smrtelně vážně. Jsme ty nejjednodušší stvoření na planetě. Dopřejte nám hodně sexu (všeho druhu) a budete mít doma najšťastnejšieho manžela na světě.
(Petr, 39)

ORÁLNÍ SEX NEBO ROZVOD

Když zjistíte, že si to doma vařením "nevyžehlíte", zkuste naše nepřekonatelné osvědčené "orální" tipy, díky kterým vás bude muž prosit o "repete":

Podrobte se ústní zkoušce
Ústa otevřete do tvaru velkého O a překryjte si zuby rty (čelist však mějte uvolněnou). Jednou rukou uchopte kořen penisu a pomalu po něm sklouzněte ústy tak hluboko, jak vám to bude příjemné. Zůstaňte dole asi vteřinu-dvě, pak pomalu klouzejte nahoru a postupně zrychlujte, přitom se mu dívejte do očí. Pokud je začne přivírat a přestane vás vnímat, jste na dobré cestě. Když už nebudete stačit s dechem, dejte si přestávku, během níž kružte okolo jeho žaludu jazykem. Využijte jeho špičku, jeho povrch, jeho boky i spodní část a hrajte si s jeho penisem jako kočka s myší. Víte, že vám nikam neuteče, ale vystupňujete tak v něm napětí.

Zaujměte správnou pozici
Máte pocit, že se nemůžete nadechnout nebo se vám partner snaží nekontrolovaně vklouznout do úst hlouběji a hlouběji? Nejlepší pozice je ta, při níž on stojí a vy klečíte. Ačkoli je submisivní, jste to vy, kdo je při ní stále šéfkou.

Vysávat nebo nevysávať?
Někteří muži mají rádi, když jejich penis jemně sajete, jiným to vysloveně vadí, tak to zkuste ...

Jak hluboko?
Ne, ani penis nestojí za to, abyste se s ním zadusila. Průměrná hloubka ústní dutiny je totiž 5 - 7,5 cm a rozměr stopořeného penisu dvakrát tolik. Navíc většina nervových zakončení je soustředěna na žaludu, nikoli u kořene. Mužům dělá dobře jen to, když vidí, že ho "zhltnete" celý.

Příliš vám "to" nevoní
V žádném případě se nepřemáhejte a nasměřujte ho do sprchy.

Vyschlo vám v ústech?
To může být při orálním sexu problém, proto mějte vždy po ruce sklenici vody nebo nějakého chutného jedlého lubrikantu - např. medu, šlehačky, olivového oleje ...

Pohni si, kámo
Vy už necítíte čelist, zatímco on si vychutnává dlouhou "cestu na vrchol". Za jiných okolností byste sice jeho výdrž ocenila, ale takhle s ním skoncujete nejrychleji:

- stimulujte mu i anální otvor, můžete mu dobře nalubrikovaný prst zasunout dovnitř a stimulovat mu prostatu - uvidíte, jaký to bude rychlý proces,

- obtočte svůj palec a ukazováček asi 3 cm od jeho kořene a stáhněte je dolů,

- nechte rozsvícená světla, odhrňte si vlasy z obličeje a udržujte s ním oční kontakt - ať vidí, co děláte a vydávajte přitom slastné zvuky.

Jdeme do finále!
Když se přibližujete k orgasmu, víte, že je důležité udržovat stálý rytmus a neměnit techniku. Totéž platí i u něho, při něm je však dobré zrychlit a přitvrdit. Mnoho mužů si stěžuje, že ženy nejsou dostatečně rychlé nebo tvrdé. Když vyvrcholí, přestaňte se vším a dejte mu chvíli pauzu, jeho penis je v ten moment velmi citlivý.

Polykat, vyplivnout nebo nechat tak
Před koncem si mnohé ženy pomohou rukama a nechají ho vyvrcholit na svoje prsa, což mnoho mužů dává víc než polykání. Pokud to chcete vyzkoušet, pravidlem je polykat to rychle, a ačkoliv vás jeho spermie nevyléčí, nebojte se, ani nezabijou. Mnoho ženám nevadí, pokud jim muž ejakuluje do úst, ale dolů hrdlem si to projít nenechají. Tak to slušně podržte v ústech a vyplivněte (ne pod postel). Pokud vám jeho spermie nechutnají, může za to jeho jídelníček - hodně slaných jídel, chřest, pivo, bramborové lupínky, kari, česnek, cigarety, červené maso a káva.
Zdroj: Eva
Autor: Tina Bergerová, lena