Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vše o jeho erotogenních zónách

15 otázek o sexu
11. března 2009 | 15:56

Je pravda, že každý chlap je originál, ale s naší erotogenní mapou půjdete vždy na jistotu. Rozhodně však nepolevujte v individuálním studiu! My vám ale naznačíme, co na něj platí.

Pokud jste ho před sedmi lety chytila na diskotéce přímo v rozkroku, oceňujeme vaši odvahu a přímý tah na branku. Mužské tělo je však kromě zmíněného "mužství" stejně sofistikovaným územím, co se týká množství a citlivosti erotogénních zón, jako to ženské. Penis je volba, která funguje vždy, ale pokud spolu chcete strávit podzim života (nebo alespoň babí léto), bude se vám hodit podrobná sondáž jeho terénu.

Lékem na mužovu potenci a libido je zahradničení!
Autor: Famous

Na začátke je třeba si uvědomit, že váš partner je jedna velká chodící erotogenní zóna, protože lidská pokožka je sama o sobě tím největším sexuálním orgánem. Ty další, fungující na 100 %, vám teď přinášíme.

Rty
Místo prvního kontaktu. Pokud ho správně políbíte, bude ve vytržení. Šťavnatý polibek je sexy jak nic jiného na světě a milióny nervových zakončení dopraví v jeho těle informace tam, kam je třeba.

Bradavky
S bradavkami opatrně. Buď to miluje, nebo nesnáší. Hrajte si s nimi, jako by to byly vaše vlastní. Trojkombinace líbání-sání-lízání vám zaručeně ukáže, do které kategorie patří. Nejeden muž miluje silné stisknutí bradavek v okamžiku svého orgasmu. Ptejte se, dozvíte se to.

Varlata
Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Věnujte se chvíli jeho varlatům a bude šílet. Vyžaduje jemnou manuální práci, za kterou se vám odvděčí hned, jakmile sestoupí z ráje zpět na zem. Nejlepší je zakomponovat jejich masírování do orálního sexu, nebo naopak, vyzkoušet masírovat je jazykem a ruce si nechat na ostatní příslušenství. Šev procházejících jejich středem je starý, ale bezprecedentní trik.

Perineum
Je to všechno, co potkáte na cestě od kořene jeho penisu směrem k análnímu otvoru. Z hygienických důvodů je popsaná cestička vždy jednosměrná. Hráz stimulujte jemným tlakem prsty, nebo opět jazykem, dráždíte tím zároveň prostatu. Vyzkoušejte bříško palce a krouživé pohyby!

Prostata
Skvělé je, že mužský bod G nemusíte hledat tak pracně jako ženský. A pokud ho jednou hledat začnete, téměř jistě na něj natrefíte. Jestli stačí zatlačit pouze na okolí análního otvoru, nebo musíte prst jemně schovat, to při určité dávce empatie poznáte samy. Pokud je však tohle jeho "pravé ořechové", bude vaším oddaným navigátorem. Pozor na dlouhé umělé nehty, abyste mu neublížila.

Vnitřní strana stehen
Hlazení vnitřní strany stehen nebo jemné zarývání nehtů funguje vždy, protože muž zde má mnoho nervových zakončení. Stejně citlivý může mít i podbřišek, který můžete použít na vybičování vášní při známé hře, kdy budete kroužit jazykem úplně všude kolem, ale penisu se ani nedotknete.

Zadek
Favorit bez debaty. Krásný mužský zadek není určen pouze na obdivování na plovárně. Pokud ho máte doma, chyťte si jej. Pevně!

Chodidla a prsty
Masáž chodidel doporučovaly všechny starověké sexuální techniky, a pokud mu chcete dopřát něco zvláštní, právě tohle je to pravé. Body na chodidlech jsou spojeny s různými částmi našeho těla a extra citlivé jsou palce. Použijte ruce, ústa a ještě lépe, znalosti! Pokud si nastudujete základy reflexní masáže, vzruší se, aniž byste se ho dotkla kdekoliv jinde.

Ušní lalůčky
Až ho přepadnete v kanceláři a budete přistiženi při tom, jak mu žužláte ušní lalůčky, nebudete muset přespával po kanálech a i tak si ho dokonale předpřipravíte na pozdější "divočinu". Nebojte se použít zoubky, jazyk a veškerou invenci, která se ve vás skrývá, a prozkoumejte i jeho šíji. Pokračování si odvodí sám a určitě přijde večer domů včas.

Zdroj: Eva

Autor: Timea Keresztényiová, lena