Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Sveďte si ho! aneb Zatočte s manželským stereotypem

Muži jsou lovci, kteří nás dobývají, a my jim to dovolujeme. Ale co si takhle jednou vyměnit role, vzít dirigentskou taktovku do svých rukou a připravit svůdný večer pro dva podle vlastních představ.
6. března 2009 | 11:35

Muži jsou lovci, kteří nás dobývají, a my jim to dovolujeme. Ale co si takhle jednou vyměnit role, vzít dirigentskou taktovku do svých rukou a připravit svůdný večer pro dva podle vlastních představ.

Jste léta šťastně vdaná, víte, co můžete od svého muže čekat a ani vy ho jen tak nepřekvapíte. Jen v sexu je to po patnácti letech trošku nuda. Změňte to! Čas od času neuškodí zatřást rutinou středečních manželských povinností a proměnit se ve svůdnou krásku, ze které se vašemu muži zatají dech. Pro jednou zapomeňte na tepláky a kafíčko u oblíbeného seriálu, je čas svého muže svést.

Předehra. Něco úžasného a krásného, co předchází něčemu ještě úžasnějšímu a krásnějšímu.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Jste krásná
Jako bych vás slyšela. Jak můžu někoho svádět s tak neforemnou postavou, malými ňadry, velkým pozadím, příliš vlnitými vlasy, vysokým čelem, vráskami kolem očí.... Jednoduše. Udělejte ze svých nedostatků přednost, jste totiž krásná taková, jaká jste, a váš partner vás proto miluje. Podívejte se na sebe do zrcadla, usmějte se a řekněte si nahlas: „Dnes mi to opravdu sluší.“ Když se budete cítit sebevědomá, pozná to i váš muž.

Nové trendy ve spodním prádle
Autor: New Yorker, Etam, Triola

Hurá na nákupy
Samozřejmě ho nemůžete svádět ve vytahaném spodním prádle (i když je tak pohodlné), ve vlněných ponožkách (i když jsou tak teplé) ani v županu po babičce (i když se do něj tak krásně chumlá). Objednejte se ke kadeřníkovi, který si poradí s vašimi vlasy, a vyrazte na nákupy. Vyberte si prádlo, které bude krásné a zároveň příjemné. Saténové košilky, bavlněné topy, korzety, tanga, podvazkové pásy... výběr je na vás. Jediné, co je důležité, je, abyste se cítila pohodlně a svůdně. Fantazii se meze nekladou. Nikdo přece neříká, že musíte svádět svého muže jen v červených podvazcích. Stejně přitažlivá budete třeba v džínách a průhledném tričku s bosýma nohama nebo v sukni a svetříku na neposlušné knoflíčky a lodičkách na podpatku.

Sama se nalaďte horkou koupelí, připravte drobné pohoštění do postele, oblékněte si své svůdné prádlo, navoňte se a těšte se na krásný večer.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Hříšná atmosféra
Těžko můžete být svůdná, když píšete s dětmi úkoly, u toho vaříte večeři, utíráte prach a věšíte prádlo. Než muž rozrazí dveře bytu se slovy „jsem doma“, měly by být děti u babičky a ložnice nachystaná na erotické hry. Ozdobte ji svíčkami a tlumeným světlem, provoňte olejíčky, rozestelte postel. Někdy je lepší svého milovaného trošku předem navnadit. Napište mu esemesku, která naznačí, že pro něj máte na večer překvapení, můžete ho po telefonu začít trošku provokovat pomocí dvojsmyslných textovek. Uvidíte, že i vymýšlení lechtivých textů vás bude bavit. Sama se nalaďte horkou koupelí, připravte drobné pohoštění do postele, oblékněte si své svůdné prádlo, navoňte se a těšte se na krásný večer.

Muži jsou lovci, kteří nás dobývají, a my jim to dovolujeme. Ale co si takhle jednou vyměnit role, vzít dirigentskou taktovku do svých rukou a připravit svůdný večer pro dva podle vlastních představ.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Hra začíná
Berte celý večer jako hru, která vás má oba bavit. Scénář je tentokrát ve vašich rukou. Pokud nemáte dost odvahy na striptýz, který muže zaručeně rozpálí doběla, stačí jen náznak. Při servírování kávy nechte muže nahlédnou do svého výstřihu o trochu víc, než se sluší. Nenápadné, ale důvěrné doteky mají také svou sílu. Hlavně nikam nespěchejte. Prodlužujte svou chystanou milostnou předehru co nejdéle. Vybudíte tak jeho i svoje smysly.

... ale podle pravidel
Než váš divoký večírek začne, domluvte se předem na pravidlech. Třeba – zítřek může být podle tebe, ale dnes musíš poslouchat ty mě. Partner, který je zvyklý na vaši sexuální pasivitu, bude zaručeně mile překvapený. Vy si říkejte, co chcete, co se vám líbí, veďte jeho ruku. Scénář si dopředu promyslete, ale tak trochu nechte situaci, ať se vyvíjí sama. Třeba máte chuť být divoká, nebo vám dnes naopak sedne něžné mazlení. Dnešní večer je jen váš!

Použijte rafinované erotické pomůcky.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Erotické pomůcky
Nemám na mysli plastové nebo kovové pomocníky. Buďte rafinovaná. Hedvábným šátkem mu zavažte oči a jemným štětečkem zkoumejte jeho tělo. Když mu při tom nedovolíte doteky oplácet, bude vás pak vnímat o to intenzivněji. Nastříkejte mu na tělo šlehačku a pak ji pomalu a pečlivě olizujte. Stejně úžasná je i čokoláda, sladké mléko nebo šampaňské, které se upíjí z pupíku. Vzájemné krmení čerstvými jahodami nebo kostka ledu, která se pomalu rozpouští na vašem nebo jeho rozžhaveném těle, je začátek mrazivé vášně. Erotickou předehru prodlužujte tak dlouho, jak jen to bude možné.

Není to každý den
Vím, že se takhle nedá trávit každý večer, ale věřte mi, že na vaše svádění budete oba dlouho vzpomínat. Vy si budete připadat sexy a přitažlivá a on bude nadšený. Možná pak bude mít chuť vymyslet svůj plán hry na svádění a příště připraví nádherný večer podle svého gusta. Jen se raději sváděním nepokoušejte udobřovat. Pokud je váš vztah v krizi, může to sice na chvíli pomoct. Ostatně muži se rádi udobřují v posteli, ale riziko, že večer skončí krachem a vy se nakonec budete cítit pod psa, je příliš velké.

Co potřebujete ke svádění

- správnou náladu

- nové spodní prádlo

- trochu fantazie

- čerstvé jahody, šlehačku, šampaňské nebo čokoládu

- jemný štěteček, hedvábný šátek nebo peříčko

- odvahu svádět svého muže i po patnácti letech manželství

Jahody, třešně a led - ideální pomůcky ke svádění.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Autor: Majka Vinická