Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Probuďte v sobě sexuální bohyni! Už nikdy nebude chtít jinou

Díky našim radám se z vás stane nečekaná sexuální mašina!
17. října 2012 | 06:00

I přesto, že vám to v posteli s manželem klape, je stále co zlepšovat. Ukažte, co ve vás je a překvapte partnera nezapomenutelným milováním, který vezmete jen do svých rukou! Váš muž už pak nikdy nebude chtít jinou!

1. Řekněte nahlas, co chcete

Ve skutečnosti muži neprahnou po ničem jiném, než po tom, abyste mu nahlas a srozumitelně řekla, co chcete. "Není nic víc sexy, než když žena při sexu vykřikne ať přitlačím, nebo že chce, abychom změnili polohu. Každá je totiž jiná a má i jiné potřeby. Když ví, co chce a řekne mi to, velmi mě to vzrušuje," přiznal se dvaatřicetiletý elektrikář Mirek.

2. Nechte si narůst chloupky

Vraťme se v čase tak trochu zpátky. Titulek vám možná připomněl klín zarostlý jako deštný prales. Ale až tak jsme to nemysleli! Pokud preferujete holý klín a nebojíte se této změny, zkuste se příště vyholit poněkud netradičně a nějaký ten chloupek nechat k dobru. "Nemám rád vydepilované klíny. Připomíná mi to plastové panenky Barbie," směje se podnikatel Jan.

3. Buďte plná překvapení

"Jednou jsem chodila po obchodním centru a narazila jsem na erotický krámek. Nevím, co mě to popadlo, ale šla jsem tam a odnesla jsem si sexy kostýmek s podvazky. Přítel nevěřil. Tak skvělý sex jsem snad ještě nikdy nezažila," svěřila se prodavačka Světlana. Tak na co ještě čekáte?

4. Buďte sprostá

Prostě se odvažte a buďte upřímná. I když to není zrovna vaším zvykem, zkuste při sexu povzbuzovat svého milence peprnými slovy. Nemusí to být zrovna exkluzivní sprosťárničky. Stačí krátké věty, které ho prostě nažhaví!

"Nepřestávej, ještě!"

"Hrozně moc tě chci!"

"Ty zvíře!"

5. Překročte hranice

Jsou věci, které nám přijdou nepřijatelné, nebo dokonce nechutné. Ovšem pokud chcete být dokonalou milenkou, musíte respektovat a ctít partnerovy chtíče. Svěřil se vám, že ho vzrušuje svazovaní, hra na role, nebo stimulace análního otvoru? Vyhovte mu. Uvidíte, že se vám odvděčí skvělým milováním.

Díky našim radám se z vás stane nečekaná sexuální mašina!
Autor: Shutterstock.com

 

Autor: ema