Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete, aby vás zbožňoval? Ochočte si ho!

30. listopadu 2012 | 06:00

Stále hledáte klíč, jak si udržet šťastný a spokojený dlouhodový vztah? Je to jednoduché. Sestavte si vlastní manuál, jak správně zacházet s vaším chlapem, aby vás nikdy nepřestal zbožňovat!

1. Překvapujte ho

Kořením každého vztahu jsou drobé každodenní radosti. Bojujte proti rutině a buďte kreativní. Překvapte partnera dráždivou sms zprávou během dne, malým dárečkem, společnou thajskou masáží nebo pozváním do divadla, uneste ho na víkend na neznámé místo nebo mu vhoďte ráno do tašky něco svého, aby na vás v práci myslel.

2. Radujte se z maličkostí

Je téměř pravidlem, že co vás na partnerovi ze začátku vztahu fascinovalo a co vám imponovalo, časem zevšední. Čím déle vztah trvá, tím více si začnete uvědomovat jeho chyby a nedostatky. A negativní vlastnosti vás často začnou vytáčet do nepříčetnosti. Zkuste se radovat i z malých pozorností, které pro vás dělá. Připomínejte si každý den, proč jste se do něj zamilovala a co vás na něm přitahuje.

Ochočte si ho!
Autor: profimedia.cz

3. Hádejte se chytře

Platí, že není hádka jako hádka. Nenechte se vyprovokovat a unést emocemi. Berte hádku spíše jako dialog,  při kterém se můžete něco nového dozvědět. Křikem nebo dramatickými scénami ničeho nedosáhnete. Nevyvolávejte konflikt před spaním nebo před odchodem z domova. Stoprocentně platí, že ráno bývá moudřejší večera. Pamatujte také, že mlčet ve správnou chvíli je velké umění.

Ochočte si ho!
Autor: profimedia.cz
4. Chvalte, chvalte, chvalte

Muži jsou tvorové velmi ješitní, to víme všechny. Nebojujte s tím, nezměníte to. Naopak s tím můžete jednoduše pracovat. Připomínejte mu často, jak moc ho máte ráda, že je pro vás důležitý, vážíte si ho za to, jaký je a co pro vás (pro rodinu) dělá. Pravidlo číslo jedna: chvály není nikdy dost. Uvidíte, jak zázračný účinek to může mít!

Ochočte si ho!
Autor: profimedia.cz
5. Buďte šelma

Ruku na srdce, dokážete mít skvělý sex i po několika letech společného života? V prvních měsících vztahu je to snadné, ale co se zajetým stereotypem? Buďte spontánní a jděte vášni naproti. Vyzkoušejte zaručená afrodiziaka: uvařte večeři, naplánujte společnou koupel, nabídněte mu masáž voňavým aroma olejem, pohodlné pyžamo vyměňte za saténovou nebo krajskovou noční košilku, stáhněte si lechtivý film…

Ochočte si ho!
Autor: profimedia.cz
6. Zůstaňte tajemná

Neradíme vám, abyste záměrně vymýšlela důvody k žárlivosti, občasná lehká nedostupnost ale určitě nezaškodí. Žijte si dál svůj život, nebuďte na partnerovi závislá, nehlídejte ho. Mějte vlastní zájmy, stýkejte se s kamarádkami a jemu poskytněte ten samý prostor.

Autor: sim