Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chcete lepší sex? Proměňte své chyby v přednosti!

Denně věnujte alespoň pět minut činnosti, při které se budete jenom chválit.
30. listopadu 2012 | 12:18

Sebedůvěra a spokojenost s vlastním tělem může až překvapivě vzpružit váš intimní život. Stačí vyzkoušet každý den malé cvičení!

Pochvalte se!

Denně věnujte alespoň pět minut činnosti, při které se budete jenom chválit. Obdivujte křivky vašeho těla, ďolíčky ve tvářích, či od přírody kudrnaté vlasy… Proměňte chyby v přednosti! Snažte se tento rituál dodržovat po dobu jednoho měsíce. Budete se pak ve svém těle cítit o mnoho lépe a navíc se vám zvýší sebevědomí!

Podívejte se do zrcadla…

Ujistěte se, že vás po dobu několika minut nebude nikdo rušit, svlékněte se a stoupněte si před zrcadlo úplně nahá. Prohlédněte si pečlivě svou postavu a znovu se pochvalte. Začněte u obličeje a pokračujte směrem dolů. Mají vaše oči krásnou barvu? Tak to řekněte!

Mějte se ráda
Autor: profimedia.cz
Prohlédněte si i jiné ženy

Nechte se inspirovat krásnými a rozličnými typy postav. Pokud jste plnoštíhlá a máte ženské křivky, podívejte se například na půvabné řecké bohyně. Jste vysoká, hubená a máte malá prsa? Vezměte si k ruce ženský časopis a prolistujte si módní story s modelkami. Rozšiřte své obzory ve vnímání ženského těla. Nejste jediná, která má tu nebo onu postavu!

Vyražte na nákupy!

Udělejte si příjemné odpoledne a vydejte se do víru nákupního centra. A co vlastně sháníte? Spodní prádlo! Vědomí toho, že na sobě máte pěknou novou podprsenku či krajkové kalhotky, vám dodá sebevědomí a budete se cítit více přitažlivá.

Autor: luh