Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šok: Muži předstírají orgasmus!

Stejně jako se alespoň občas vymlouváme na bolest hlavy my, snaží se i pánové vyhnout se sem tam sexu. Jako důvod nejčastěji uvádějí únavu a přepracování.
5. listopadu 2012 | 13:30

O sexu nechtějí mluvit, chtějí ho dělat. Ale mají s ním čím dál víc problémů. Tady je 11 věcí, které musíte o mužské sexualitě vědět.

1. Bojí se selhání

I přeborníci, kteří se vás snaží přemluvit k milování pětkrát denně se bojí, že je jednoho dne jejich chlouba zradí. Podle průzkumů přiznává poruchu erekce až 23% mužů a celá polovina pánů se jí bojí.

2. Vzrušuje je nahota

Zatímco nás dostane do varu mazlení a doteky, muži kromě nich potřebují zrakový impuls. I to je důvod, proč je baví dívat se na erotické filmy a časopisy.

3. Nemají ejakulaci pod kontrolou

Pokud se pánové po dvouminutovém „výkonu“ vymlouvají, že za to zkrátka nemohou, nevěřte jim. Jsou totiž schopni své vyvrcholení alespoň trochu kontrolovat a načasovat si ho. Samozřejmě bez tréninku a cvičení to nejde.

Ani chlap nemusí být neustále připraven skočit s vámi do postele.
Autor: profimedia.cz

4. Vymlouvají se na únavu a stres

Ani chlap nemusí být neustále připraven skočit s vámi do postele. Stejně jako se alespoň občas vymlouváme na bolest hlavy my, snaží se i pánové vyhnout se sem tam sexu. Jako důvod, proč se jim nechce, nejčastěji uvádějí únavu a přepracování.

5. Chtějí masturbovat

I když se snažíte, aby mu milování s vámi vždycky vzalo dech, vymýšlíte nové polohy, předehry i techniky, muži prostě rádi čas od času masturbují. Neznamená to ale, že jste špatná milenka nebo mu něco chybí. Je to prostě normální a přirozená součást sexuality.

6. Předstírají orgasmus

A stejně jako my nejčastěji z jednoho důvodu: Chtějí to mít za sebou. U mužů sice předstírání vyvrcholení vyžaduje trochu větší herecký talent, než u žen, ale celé 4% to zvládají bravurně. Jejich partnerky to prý ani nepoznají.

Všichni pánové alespoň občas přemýšlí, jestli je jejich „milostný nástroj“ dostatečně veliký, široký, správně tvarovaný a výkonný.
Autor: scom
7. Řeší své „nádobíčko“

Všichni pánové alespoň občas přemýšlí, jestli je jejich „milostný nástroj“ dostatečně veliký, široký, správně tvarovaný a výkonný. Ne, že by to nahlas přiznali, ale ve sprchách nenápadně pokukují po ostatních a srovnávají se s konkurenty. Sem tam se vás mohou zeptat, jestli vám jejich penis vyhovuje. Na tuto otázku ale existuje jen jediná odpověď. Ano!

8. Milují orální sex

Ne každá žena z něj omdlévá, ale naprostá většina mužů po něm touží. A nejnadšenější jsou, když se líbí i vám. Sexuologové vysvětlují, že díky citlivým zakončením na penisu je technika orálního sexu pro muže někdy příjemnější než klasický sex.

9. Chtějí po sexu spát
Zatímco vy máte po sexu chuť si povídat a trochu se mazlit, jediné po čem muž touží je usnout nebo alespoň odpočívat.
Autor: profimedia.cz

Zatímco vy máte chuť si povídat a trochu se mazlit, jediné po čem muž touží je usnout nebo alespoň odpočívat. Mužům se po orgasmu prostě vyplaví do těla hormon prolaktin, který „vypne“ jejich systémy a chvíli trvá, než je restartují.

10. Přeceňují se

Ve všech anonymních průzkumech uvádí o několik centimetrů větší délku penisu a o několik minut delší sexuální akt, než je reálně měřený průměr. „Pokud by hodnoty, které muži v průzkumech uvádí, byly pravdivé, měli by čeští muži bezkonkurenčně nejvyšší průměrnou délku penisu na světě,“ říká sexuolog Petr Weiss. Celosvětový průměr je totiž dvanáct a půl centimetru, proti odhadu našich pánů – téměř šestnáct centimetrů. A podobně jsme na tom s délkou milování. Uvádíme zhruba patnáctiminutovou předehru a stejně dlouhý akt. To by byla půlhodina na jedno milování. A realita? Předehru často přeskakujeme a samotný sex trvá kolem pěti minut.

11. Chtějí být dobří

Ve všem. V golfu, práci, pití piva, ale hlavně v uspokojování své partnerky. Tady je jejich ješitnost téměř nekonečná, a i když se snaží být nad věcí, ze všeho nejvíc touží  po milování slyšet, že to bylo skvělé a oni byli úžasní. Pomilovat se se svou ženou, až se chvěje zem, mu totiž dodá sebevědomí a pocit, že je chlap s velkým CH.

Pokud se pánové po dvouminutovém „výkonu“ vymlouvají, že za to zkrátka nemohou, nevěřte jim. Jsou totiž schopni své vyvrcholení alespoň trochu kontrolovat a načasovat si ho.
Autor: profimedia.cz

Autor: MAJ