Zhubla, až když ji vyděsil doktor. Ale ani štíhlá není šťastnější. Proč?

Rebecca Lee
Foto: Instagram/@ fromsydneywithlove__
16. července  2017 
 06:00

Blondýnka, která se za svou postavu styděla tak moc, že se bála vystrčit nohy z bytu, se proměnila v sexy černovlásku. Je však hezké tělo opravdu to, co vás udělá šťastnou? Za jejím příběhem se skrývá i něco víc.

Třicetiletá Australanka Rebecca Lee si prošla životní zkušeností, která ji od základu změnila. Rebecca byla kdysi baculatá blondýnka, ale nyní se rozhodla svěřit se světu se svým příběhem, a to na svém blogu.

Rebecca zažila krutý a násilný vztah, který se podepsal nejen na jejím těle, ale i na její psychice. “Ten vztah mi tak narušil sebevědomí, že jsem začala věřit tomu, že jsem ošklivá, a že kdokoliv se na mě jen podívá, se mi vysmívá,” svěřuje se na internetu Rebecca. 

Své problémy začala Rebecca nekontrolovaně zajídat a vše se brzy odrazilo na její postavě. “Jedla jsem prakticky celý den. Byla jsem schopná sama sníst celou pizzu, a to každý den.” Rebecca se projedla až k 116 kilogramům, které odstartovaly její zdravotní problémy.

Když Rebecca navštívila lékaře, dozvěděla se strašnou zprávu. Doktor jí potvrdil, že pokud nezhubne, riskuje, že možná nikdy nebude moci otěhotnět. Tuto špatnou zprávu ale Rebecca potřebovala, aby se rozhodla se svým stávajícím životem něco udělat.

Rebecca začala jíst zdravě a chodila do posilovny třikrát týdně. “Poté, co jsem se kvůli své postavě styděla vyjít z bytu, jsem najednou musela jít do posilovny,” svěřuje se Rebecca. “Když jsem ale šla poprvé, lidé na ulici se mi posmívali a já jsem se stále cítila nemožná.”

Rebece se přesto podařilo shodit polovinu své váhy. Poté, co zhubla o skoro 60 kilogramů, ale stále nebyla spokojená s tím, jak vypadá. “Na mém těle byly jizvy a má prsa vypadala jako vyfouknuté balonky,” stěžuje si dnes. Rozhodla se proto dostat tělo, jaké si vysnila, a podstoupila několik operací, aby byla konečně spokojená.

Rebece ale krásná postava stále nestačila k tomu, aby získala zpět své sebevědomí. “Jediný způsob, jak jsem byla schopná komunikovat s lidmi, bylo to, když jsem měla v sobě alespoň skleničku vína,” říká. “Během proflámovaných nocí jsem si získala spoustu falešných přátel a ztratila jsem ty pravé přátele, které jsem kdysi měla.”

“Došlo mi, že přesně ten typ kluků, se kterými jsem nyní trávila čas, to byli přesně ti kluci, kteří se mi kdysi smáli, když jsem poprvé šla do posilovny,” říká mladá žena. Nyní třicetiletá Rebecca zjistila, že není čas čekat, až přijde někdo, kdo jí pomůže. Jsou jisté změny v její mysli, které musí udělat sama...

Co jíst a pít po třicítce? Tohle!

Video se připravuje ...
Co by měly jíst ženy po třicítce, aby zhubly nebo nepřibraly • VIDEO: Vím, co jím

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji