Zhubla 25 kilo za rok! Dcera ji konečně může obejmout

29. ledna  2015 
 06:00

Párkové rolky, slané sušenky, každý den tři skleničky coly s vodkou. Ručička váhy dlouhých 12 let plíživě stále stoupala nahoru a Vicky Lawson (34) pomalu, ale jistě ztrácela své sebevědomí.

Přibírat čtyřiatřicetiletá obchodní manažerka začala v době, kdy poznala svého budoucího manžela. Každý večer spolu totiž trávili v klubech, kde Vicky popíjela kalorické míchané nápoje a zajídala je slanými pochutinami, které na baru nabízeli.

"Říkala jsem si, že nějaké slané krekry a párkové rolky mi nemůžou uškodit. Ale to jsem se hodně spletla," vzpomíná a dodává: "Navíc jsem rozhodně nebyla celý večer jen o vodě. Každou noc jsem popíjela dietní colu s vodkou."

Ze štíhlé dívky se tak během let stala plnoštíhlá maminka dvou dcer. Její sebevědomí začalo strmě klesat. Přesto nikdy nezačala držet dietu. Nesnažila se změnit jídelníček.

Vše se změnilo v moment, kdy se její kolegyně rozhodla začít navštěvovat kurzy hubnutí, protože měla jít kamarádce na svatbu za družičku. Vicky se k ní přidala jen proto, aby tam nemusela chodit sama.

Nakonec ji ale hubnutí chytlo. Začala se stravovat podle principů zdravé výživy, do svého jídelníčku zařadila pětkrát denně zeleninu a ovoce, zúčastnila se charitativního běhu.

"Nejsem ale na sebe zase až tak moc přísná. Ráda si pořád dám skleničku alkoholu. Ale už jen jednu za noc," říká Vicky, která za rok shodila pětadvacet kilo. "Od té doby, co jsem štíhlejší, se cítím mnohem lépe. A je to znát na mém sebevědomí. Navíc mě těší, že si můžu koupit hezké oblečení."

Největší radost z toho, že se jí podařilo zhubnout, má ale její devítiletá dcera Olivia. Trápilo ji totiž, že nikdy nemohla maminku sevřít v náručí. "Maminko, konečně tě můžu obejmout. Už nejsi tlustá," prohlásila.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji