Nespokojenost v manželství řešila jídlem. Po rozvodu zhubla 45 kilo

6. září  2015 
 06:00

Po rozpadu vztahu si většina z nás léčí zlomené srdce jídlem. To však očividně není případ Taryn Wright, která se po rozvodu rozhodla, že je čas na pozitivní změnu. Z obézní hospodyně se za rok stala sexy kočka. Shodila 45 kilo a je zase šťastná.

 

Z obézní hospodyně se za rok stala sexy kočka. Shodila 45 kilo a je zase šťastná.
Autor: reprofoto Facebook, Instagram

 

"Role manželky ze mě dělala tlustou ženskou. Od té doby, co jsem single, jsem sexy," říká dnes už šťastná Taryn z Essexu.

 

"Před svatbou jsem byla se svou postavou spokojená. V manželství se můj život úplně změnil. Když jsem opustila muže, nemusela jsem ani držet diety. Zní to neuvěřitelně, ale všechna ta kila jsem shodila jen proto, že jsem byla znovu svobodná. Už se nechci vdávat rychle a nepromyšleně," tvrdí Britka.

 

Dnes třiatřicetiletá Taryn podle vlastních slov po boku svého muže trpěla. Kvůli nešťastnému manželství přibrala z naší konfekční velikosti 40 na 50. Po rozvodu se jí v průběhu jediného roku podařilo zhubnout neuvěřitelných 45 kilogramů a dosáhnout konfekční velikosti číslo 36.

Z veselé ženy unuděná hospodyně

 

Když potkala budoucího manžela, nosila velikost číslo 38. Tehdy třiadvacetiletá Taryn se o pár týdnů později ke svému vyvolenému nastěhovala a v roce 2006 se za něj provdala. K oltáři kráčela v šatech velikosti 42 a s hmotností 57 kilo.

Z obézní hospodyně se za rok stala sexy kočka. Shodila 45 kilo a je zase šťastná.
Autor: reprofoto Facebook, Instagram

 

"Najednou jsem si uvědomila, že moje staré já je pryč. Tato tlustá, znechucená osoba zaujala její místo," vzpomíná Taryn a dodává: "Nejdřív jsem nechápala, co se děje. Neměla jsem děti ani problémy se stravováním. Sedla jsem si a přemýšlela, jak moc se můj život změnil. Tenkrát jsem přišla na to, proč začínám tloustnout. Z nezávislé a veselé dívky, která zbožňovala společenský život a přátele, se stala ženská věčně sedící na pohovce. Rozhodovala jsem jen o tom, co si dáme k večeři."


Jídlo se stalo lepidlem vztahu

 

Manželský život jí nedovolil držet diety. "Musela jsem myslet na muže. Stolování bylo vlastně to jediné, co jsme spolu dělali." Taryn cítila, že to mezi nimi není v pořádku. Dieta by vše ještě víc pokazila. "Jediná věc, na kterou jsme se opravdu těšili, byla lahev vína, film a odpočinek o víkendu. Pokud bych se toho vzdala, ztratili bychom i poslední kontakt, který mezi námi zůstal. Jídlo bylo doslova naším lepidlem," říká Taryn.

 

Její útěk za jídlem byl stále častější. Pravidelně si dopřála obrovskou pizzu a italský chléb se sýrem a česnekem. Chtěla tak zapomenout na své neštěstí. "Ani jeden z nás si nechtěl přiznat, že nám to nefunguje. Bylo jednodušší koupit si velkou čokoládu než čelit nepříjemné pravdě."


Z obézní hospodyně se za rok stala sexy kočka. Shodila 45 kilo a je zase šťastná.
Autor: reprofoto Facebook, Instagram
Vytoužená svoboda

 

Čím silnější Taryn byla, tím hůře nefungující manželství zvládala. "Byla jsem si jistá, že se manželovi nelíbím. Cítila jsem se jako stará žena..." Jejich vztah se i přes její snahu alespoň trochu zhubnout po šesti letech rozpadl. Jednoho dne se konečně rozhodla, sbalila své věci a odešla.

V průběhu rozvodového řízení začala hubnout bez jakékoliv snahy. A nebylo to tím, že by se trápila. Za méně než 12 měsíců shodila 45 kilo a padesátku vyměnila za oblečení velikosti 36.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji