Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nejlepší adventní kalendáře pro muže: 15 tipů, které ho odzbrojí!

14. listopadu 2023 | 06:00

Že jsou tyhle kalendáře jen pro děti, které se nemohou dočkat Ježíška? To už dávno neplatí. Vedle papírových kalendářů s malými čokoládami dnes můžete sehnat i takové, kteté toho ukrývají mnohem víc. Se kterými zabodujete u svých drahých poloviček?

Proč bychom si čekání na nejkrásnější svátky v roce nemohli užít i my dospělí?  Nám ženám asi největší radost udělají kosmetické adventní kalendáře. Ale ani muži nepřijdou zkrátka. Jaká překvapení je v kalendáři můžou čekat?

VIDEO: Vánoční krajové speciality a odlišnosti v gastronomii

Video se připravuje ...
Vánoční krajové speciality a odlišnosti v gastronomii • VIDEO: Videohub

Adventní kalendář pro kutily, modeláře i rybáře

Pokud je váš muž kutil a hračička, pak mu pořiďte kalendář s nářadím a dalšími nezbytnostmi do dílny. Skvělým tipem pro všechny, co si rádi hrají, je kalendář, který skrývá jednotlivé dílky modelů aut a na své si přijdou o adventu i rybáři, kteří si každý den vytáhnou z okénka jednu nástrahu. 

Alkohol nikdy nezklame

Muži milují alkohol, tak proč je nepotěšit něčím výjimečným? Pod speciálními okny můžou najít lahve s nejrůznějšími značkami a druhy piv. Na výběr máte také degustační vinný, rumový nebo pálenkový kalendář plný malých lahviček. Každý den, až do Štědrého dne, mají tak možnost objevit něco nového.

Salámový adventní kalendář muže potěší i pobaví

Pokud jde o jídlo, s tím také nikdy nešlápnete vedle. Naše tipy? Třeba salámový adventní kalendář, který je chutný i vtipný. Gurmány nadchne i kalendář s francouzksými delikatesami. A kdo říkal, že muži nemilují sladké? Kalendář s horkou čokoládou, kdy v každém okénku jsou dva sáčky, bude dárek pro vás oba.

Kosmetika i pro muže

Ti, kdo o sebe rádi dbají, jistě potěší speciální adventní kalendář s toaletními potřebami do koupele nebo sprchy, vůněmi, ale i krémy, potřebami na holení a další kosmetikou. Na kalendářem plným úžasných miniaturek zkrátka nemusí jásat jenom ženy.

Podívejte se do naší galerie na ty nejlepší kalendáře pro muže, které momentálně seženete v e-shopech.

Autor: beni, red