Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kristýna: 24 kg dole za rok a půl jen díky Blesku pro ženy

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
18. dubna 2019 | 06:00

Mladá máma dvouletého syna Kristýna Jirásková (31) díky Blesku pro ženy pochopila, že hubnutí začíná v hlavě. Už shodila 24 kilo a doufá, že se brzy dostane na svou vysněnou váhu. Inspirují ji nejen články o novinkách ve světě diet, ale i recepty. Byla jednou z výherkyň, které si užily naše patnácté narozeniny nejen v redakci.

S váhou Kristýna bojovala celý život. Vyzkoušela spoustu diet, ale vždycky u nich vydržela jen pár dní. Kila, která pracně shodila, okamžitě zase nabrala zpátky. Miluje módu, ale oblečení si kupovala bez zkoušení. Pohled do zrcadla v kabinkách pro ni byl totiž nesnesitelný.

„Byla jsem naštvaná, jak vypadám. Půl roku po narození syna jsem si řekla dost a začala se řídit všemi radami, které jsem do té doby nasbírala. Základ byl nejíst mastné, uzeniny a pečivo. Naopak jsem přidala více čerstvé zeleniny a ovoce, libového masa, šunky, sýrů a vajec. Jídlo jsem si začala rozdělovat do pěti porcí a ty si dávat po třech hodinách. Hlavně jsem si ale u vás přečetla to nejdůležitější, že hubnutí začíná v hlavě. Proto jsem úplně změnila svůj postoj nejen k jídlu, ale i k životu. To byl zásadní krok,“ vypráví Kristýna, která ještě pořád hubne, ale už teď je sama se sebou spokojená.

 

Autor: red