Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Čtenářka Marie Ručková: Zhubla jsem a víc si věřím

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
17. dubna 2019 | 15:27

Učitelku na mateřské marii Ručkovou (30) trápila poporodní kila. Kvůli nadváze přestala mít dokonce radost ze života. Pomoc našla na stránkách Blesku pro ženy. Marie se stale jednou z výherkyň, které strávili den plný rozmazlování s redaktorkami Blesku k našim patnáctým narozeninám.

„Nikdy jsem se svým vzhledem nijak zvlášť netrápila, vždy jsem si připadala hezká. Po porodu mi ale zbylo hodně kil navíc, a to zamávalo mou náladou, jako kdyby mi ten tuk tlačil i na mozek. Byla jsem permanentně nenaladěná, měla jsem bolesti hlavy a v noci mě pořád budilo mravenčení v rukou. Naštěstí už sedm let čtu váš časopis, takže jsem měla pomoc při ruce,“ vypráví Marie, kterou inspirovaly články o hubnutí tak, že se objednala k výživové poradkyni. Za měsíc má díky upravenému jídelníčku dole deset kilo, ale hlavně se jí vrátil úsměv na rty.

Jak si víkend užila
„Všechno bylo na jedničku s hvězdičkou a moc děkuji, že jste mě vybraly. Byl to víkend plný mých životních premiér – pobyt v luxusním hotelu, degustační večeře, jízda limuzínou, líčení od vizážistky a také jsem byla poprvé u kartáře a stylistky, která mi poradila s oblékáním. Nadšený byl i partner, který tvrdil, že až vyhraje ve sportce, tak nás do takového hotelu ještě jednou pozve. Až budete slavit 20 let, tak pro vás bude velká výzva přijít s programem pro čtenářky, který by ten letošní mohl překonat.“

 

Autor: red