Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Na vlastní tělo! Kurz párové masáže je cesta k regeneraci i sblížení s vaším partnerem

Kurz párové masáže uvolní vaše tělo i mysl
5. září 2020 | 06:00

Rádi se udržujete v dobré tělesné i psychické kondici, dbáte na regeneraci organismu a rozmazlujete se občasnými masážemi? A co se jimi hýčkat pravidelněji v pohodlí domova a neznámého maséra vyměnit za svoji drahou polovičku? Pokud jste alespoň jednou odpověděli ano, kurz párové masáže je to pravé pro vás! Jak správně masírovat, kdy je přímo škodlivé masáž provádět a jaké další benefity toto školení ukrývá, se dozvíte v osobní recenzi!

Nejen pro regeneraci těla, ale i pro intimitu a vnímání ženského těla je velmi důležité se odměňovat, hýčkat. Nejen ho zatěžovat cvičením, ale jít i do sauny, zajít si na masáž,“ doznívají mi slova od burleskní tanečnice Miss Cool Cat, která dřinu a fyzické vypětí zažívá na každodenní bázi. Omílané spojení „dnešní uspěchaný svět“ připomínající klišé je však opomíjeným faktem, který si tolik nepřipouštíme. Někdy je potřeba z tohoto kolotoče vystoupit a žít po svém, rozmazlit se. Poslední dobou po tom toužím více než obvykle, a tak ponuka ke kurzu párové masáže od mého přítele, kterým byl odměněn k narozeninám od svých přátel, přišla více než vhod! Zpočátku jsem se na to příliš vábně netvářila a nedovedla si představit, jak 4 hodiny vydržím vnímat o masérských hmatech a tak dlouho masírovat mého stokilového chlapa! A ono to uteklo dříve, než jsem se rozkoukala!

Nutno podotknout, že není třeba žádného ostychu ani žádných jiných obav.Svlečení do spodního prádla v neznámém prostředí a ještě přede mnou – jakožto cizím člověkem, může některé uvádět do rozpaků a cítím to na počáteční neschopnosti uvolnit své tělo,“ říká masér a dodává, že po pár minutách se každý uvolní a užívá si příjemných ozdravujících doteků. Přivítá vás tedy vlídný mladý muž v navýsost příjemném bílém salonku ozdobeném romantickou růžovou sakurou. Na všechny strasti náhle zapomenete. Masér vás zpočátku krátce vyzpovídá, jak tělo namáháte sportem, zda se odměňujete masážemi či jestli disponujete nějakými zdravotními indispozicemi. Neptá se jen tak z nezištného důvodu či navození počáteční atmosféry, nýbrž z hlediska kontraindikace. Okolnosti či stavu klienta vylučujících masírování.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Žaneta Podlahová
Video se připravuje ...