Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vědci vyvinuli pilulky na větry! Odteď budete vonět po růžích nebo čokoládě

28. června 2019 | 06:00

Nejhorší je, když se ocitnete v davu lidí, ze kterého není jen tak lehké uniknout – jako například na koncertě nebo v narvaném dopravním prostředku. A tu si někdo prostě uleví. Je to jako pomsta, ale nemůžete z toho nikoho obvinit... Čím víc se budete ozývat vy sama, tím víc budete nápadná. Ovšem nyní přišla jistá francouzská společnost se zázračným řešením!

 

Říká se, že pokud před sebou muž a žena v páru mohou prdět, potom je jasné, že jejich vztah už je hodně vážný. Těžko říct, jestli je to pravda, nebo ne, protože někdo projevy této tělesné funkce prostě není ochoten tolerovat ve své přítomnosti – a je jedno, jak dlouho s partnerem nebo partnerkou chodí. Na druhou stranu se totiž také tvrdí, že když na sebe nebudete brát v tomto případě ohledy, může to váš vztah naopak nabourat. Tak teď si vyberte...

Lutin Malin je francouzská společnost, která se rozhodla vzít situaci do vlastních rukou. A vyrábí pilulky, po kterých budou vaše větry vonět po růžích. Pokud růže není vaše oblíbená vůně, nevěste hlavu, můžete si vybrat ještě z dalších esencí. Můžete vonět po zázvoru, fialkách nebo po nejpopulárnější čokoládě. Výrobci tvrdí, že nejde o žádný lék nebo drogu, jde pouze o doplněk stravy z čistě přírodních substancí.

Společnost je prý na trhu již deset let a mají nespočet spokojených zákazníků, kteří se k nim vracejí. V balení je šedesát prášků a podle konkrétní situace se má brát tři až šest pilulek s jídlem. Pokud už jediný, kdo doma nevyluzuje plyny, které voní jako Chanel číslo 5, je váš pejsek, nevadí, můžete to změnit. Společnost totiž vyrábí i prášek pro pejsky, který jen nasypete mazlíčkovi do žrádla.

Video se připravuje ...