Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Známe nejlepší nové vůně aktuální sezóny

S jakými vůněmi zabodujete?
8. dubna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

S nástupem jara přichází i ideální čas pořídit si novou vůni. Jak se ale zorientovat v současné nabídce, když téměř každý výrobce parfémů neúnavně uvádí další a další novinky? Díky dnešnímu článku pro vás bude výběr hračka. Představujeme vám ty nejzajímavější vůně těchto měsíců!

Jako procházka inspirativní Florencií

Jako inspirativní dovolená ve slunném Toskánsku a nezapomenutelná návštěva Florencie na vás zapůsobí parfémovaná voda Florence Amber z dílny italského návrháře Roberta Cavalli. Letošní chyprově-květinová novinka následuje dva roky starou Roberto Cavalli Florence a stejně jako ona vzdává hold Cavalliho rodnému městu.

Autor: el nino parfum

Florence Amber zachycuje výjimečnou atmosféru Florencie a prostřednictvím jedinečné vůně ji předává celému světu. Uvítají vás svěží tóny citronu, mandarinky a cypřiše, na něž plynule navazuje kombinace gardénie, kdoule a kašmírového dřeva. Na závěr vás mile překvapí sladké a čisté aroma medu, elegantně propojené s pačuli. Objevte spolu s podmanivou vůní Florence Amber svou ženskou smyslnost.

Letní vůně pro vás i vašeho partnera

Calvin Klein nezůstává pozadu a stejně jako každý rok i letos přináší letní edici CK One Summer 2019. Unisexová vůně evokuje ranní procházku po mořském pobřeží, návštěvu malebné islandské laguny a chladivé osvěžení ve slané vodě. Ideální parfémovaná voda na léto dokáže i v horkých dnech povzbudit tělo i mysl.

Autor: el nino parfum

CK One Summer 2019 hned v úvodu rozpoutá svěží explozi vodních tónů, kterou následuje energizující čaj matcha. Vůni uzavírají neotřelé tóny dřeva vyplaveného z moře na pláž. S parfémovanou vodou CK One Summer 2019 se stanete královnou letošního léta.

Hravý elixír radosti

Chybí-li vám po dlouhé zimě radost a optimismus, sáhněte po nové dámské vůni Lacoste Pour Femme Elixir, která působí doslova jako elixír dobré nálady. Fialový flakonek s typickým krokodýlem oslavuje ženy, hravost i schopnost žít život na plné obrátky.

Autor: el nino parfum

Chyprově-květinovou vůni rozehrává omamný jasmín v doprovodu svěží mandarinky a pikantního pepře. Po kontrastním úvodu se k jasmínu připojuje rozkvetlá gardénie a mandlově-vanilkové aroma otočníku, které připravují půdu svůdnému chyprovému základu. Ucítíte v něm ambru, vetiver a cedr s lehkým nádechem pačuli, vanilky a tuberózy. Ukažte světu své hravé já!

Ve stínu palmy

Letní pohodu na plážovém lehátku ve stínu vysoké palmy najdete v exotickém flakonu toaletní vody Escada Miami Blossom. Zavřete oči, představte si uklidňující šumění moře a chuť míchaného nápoje z nedalekého baru. Nová vůně od Escada představuje letní ovocně-květinový koktejl pro všechny milovnice slunce, plážového lenošení a přímořských letovisek. 

Autor: el nino parfum

Vychutnejte si úvodní mix melounů, pomerančů a borůvek. Srdce bije tóny šťavnatého ananasu a bílých květů tiaré, jasmínu a tuberózy. A v závěru si užijete dlouhotrvající vůni pižma, ambroxanu a santalového dřeva. Toaletní voda Escada Miami Blossom je jako stvořená pro slunečné jarní a letní dny.