Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Neodolatelné jarní vůně, které prostě musíte vyzkoušet

  • Nejkrásnější jarní vůně, které musíte vyzkoušet
    25. dubna 2019 | 06:00

    Během teplých jarních dní odkládáme těžší parfémy, které v zimě tolik milujeme, a dáváme přednost lehkým a svěžím květinovo-ovocným vůním. Vybraly jsme pro vás několik novinek, které byste měla rozhodně vyzkoušet. Které to jsou?

    Pokud se chystáte vybrat si novou jarní vůni, trochu vám usnadníme rozhodování. Tohle jsou voňavé novinky, díky kterým se v davu jen tak neztratíte!

  • Lancôme La Vie Est Belle En Rose, 2550 Kč (100 ml)

    Značka Lancôme přišla na trh s novou podobou své ikonické vůně La Vie Est Belle. Toaletní voda vás zahalí do kabátku svěžesti a květin a vy si budete připadat, jako byste měla na očích růžové brýle. Počáteční tóny bergamotu a červených plodů doplňuje esence z pivoňky a růže. Základ je tvořen hřejivými akordy pižma a santalového dřeva.

    Lancôme La Vie Est Belle En Rose, 2550 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Jo Malone London, Lupin & Patchouli Cologne, 1450 Kč (30 ml)

    Nová limitovaná edice Jo Malone London přináší hned pětici nových vůní, které seženete ve flakonech zdobených kresbami klíčových ingrediencí. Vlčí bob je nádherná květina, která si nachází své místo i v mnohých vázaných kyticích. Nechte se unést duhou z jejích květů obohacenou o luxusní růži prohloubenou kontroverzní, rebelskou pačuli. Překvapivý kontrast proti svěží, živé mandarince.

    Jo Malone London, Lupin & Patchouli Cologne, 1450 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Jimmy Choo Floral, 1990 Kč (60 ml)

    Dokonalá květinovo-ovocná vůně, která se hodí pro romantickou ženu. Vůně vás okouzlí svou jemností a svěžestí. Hlavu tvoří bergamot, nektarinka a tangerinka, srdce se skládá z hrachoru, květu meruňky a magnolie. Ideální vůně pro jarní dny. 

    Jimmy Choo Floral, 1990 Kč (60 ml)
    Autor: archiv firem

  • Chloé Nomade, 2166 Kč (75 ml)

    Nová dámská toaletní voda Chloé Nomade je nespoutaná, bohémská a dobrodružná. Ve svrchních notách vás okouzlí exotické liči, které po chvíli doplní elegantní frézie. Základy tvoří dubový mech, který vůni dodává svůdnost a tajemnost. Toaletní voda Chloé Nomade ztělesňuje ženu, která nade všechno na světě miluje svobodu a volnost. Užívá si přítomného okamžiku a nikdy neztrácí svůj šarm a nadčasovou eleganci.

    Chloé Nomade, 2166 Kč (75 ml)
    Autor: archiv firem

  • Gucci Guilty Pour Femme, 2990 Kč (90 ml)

    Nová vůně Gucci Guilty Pour Femme je inspirována svobodnou ženou, která si užívá vlastní život naplno a neohlíží se na společenské konvence. Srdce parfémované vody tvoří kombinace šeříku, růží, fialek a karafiátového oleje. Ve svrchních notách najdete mandarinku, bergamot a aroma růžového pepře. Základ, který spojuje všechno dohromady, tvoří ambra a intenzivní pačuli.

    Gucci Guilty Pour Femme, 2990 Kč (90 ml)
    Autor: archiv firem

  • Giorgio Armani Emporio In Love With You, 1979 Kč (100 ml)

    Zamilujte se do nové vůně Giorgio Armani Emporio In Love With You. Vrchní ovocné tóny vás nejprve okouzlí vzrušujícími esencemi černých třešní, rybízu a malin. Následně se rozvine velice ženské květinové srdce, kterému dominuje jasmín arabský. V základu vonné kompozice se snoubí jemný kosatec s exotickým pačuli a krémovou vanilkou. Parfémovaná voda, která je vhodná pro každou příležitost.

    Emporio Armani, In Love With You, 1979 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Parfémovaná voda s vůní citronu a petitgrainu Sothys

    Voda vás uhrane svěží citrusovou a květinovou vůní. Její praktické balení se vejde do každé kabelky, a vy se tak můžete během dne kdykoliv přestříkat. Kombinace vůní citronu a petitgrainu je nezapomenutelná a svěží – pro jarní dny jako stvořená. Tuto parfémovanou vodu si opravdu zamilujete na první přičichnutí.

    Parfémovaná voda s vůní citronu a petitgrainu, Sothys
    Autor: archiv firme

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, kosmetika, parfémy, jarní vůně
Diskuse ke článku
.