Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zuzana zhubla 30 kilo a je to pořádně znát! Vypadá mladší

30. března 2012 | 06:00

Účetní Zuzana Jelínková (41) bojovala v pořadu Jste to, co jíte s velkou nadváhou. Ze 170 kilogramů se jí nakonec podařilo zhubnout úžasných 30 kg! Úbytek kil se neprojevil jenom na jejím zvýšeném sebevědomí, ale i na vzhledu. Nyní vypadá mladší a výrazná změna jí evidentně prospěla.

Do pořadu se přihlásila kvůli příteli, který jí během tříletého vztahu pořádně vykrmil. Za tu dobu přibrala Zuzana 25 kilogramů. Během tří měsíců je shodila a po natáčení pokračovala v dalších pěti.

Zuzana doufá, že jí její nový vzhled dopomůže k nalezení nového partnera. "Ničemu se nebráním, až to přijde, tak to přijde. Ale rozhodně musí být starší, mladšího partnera už bych za žádnou cenu nebrala," řekla Blesk.cz Zuzana, která dříve chodila s o několik let mladším Pavlem (23).

"Po pár měsících jsme si přestali rozumět. Vlastně žádné výhody ten vztah s mladším neměl. Na začátku byl sice sex fajn, ale to není zrovna nejdůležitější, když si hledáte muže na život. Měli jsme odlišné názory, ale to tak bývá, jelikož byl mladší, byl bez zkušeností a nevyzrálý," povídala dále Zuzana, která svého partnera v podstatě živila. Ten, jelikož si dlouho nemohl najít práci, se snažil Zuzaně aspoň vyvařovat.

Na přítele tak svedla nezdravý způsob stravování a přejídání, byl totiž mladší, hubený a rád vařil oblíbené smetanové omáčky s knedlíkem. A tak Zuzana za tu dobu nabrala 25 kilogramů. Teď žije sama se dvěma psy.

"S hubnutím budu dál pokračovat. Je to fajn pocit, že se mohu opět vejít do svých oblíbených kousků v šatníku. Před nedávnem jsme byly se sestrou a mým synovcem na Lanzarote u moře a tam jsem hodně odpočívala. Nyní ale musím opět najet na tvrdý režim a začít hodně cvičit," dodala Zuzana.

Autor: Gabriela Mikešová