Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jste to, co jíte: Jitka opouští manžela a chce rozvod!

26. března 2012 | 14:11

Paní Jitka (40) z pořadu Jste to, co jíte konečně udělala radikální řez ve svém životě. Rozhodla se definitvně opustit manžela alkoholika, který ji několik let psychicky i fyzicky týral. Jitka chce i rozvod, ale kvůli majetku by ho zatím nechtěla řešit.

"Nejprve se chci od manžela odstěhovat, protože takhle, jak ta situace je už k nevydržení. Nenechám se sebou takhle vláčet a manipulovat. Prostě už to dál nejde. A když vidím, že jde to mé hubnutí, tak si říkám, že musí jít vše. Tedy i ukončit několikaletý vztah s manželem. Tomu už se ani nedalo říkat vztah," řekla Blesk.cz paní Jitka, která od konce pořadu zhubla další dvě kila a tři centimetry v pase.

Jitka uvažovala i několikrát o rozvodu, tam je ale problém kolem majetku a navíc pobíhání po úřadech. To by teď nechtěla řešit. "Víte, o rozvodu jsem uvažovala snad stokrát. Ale není to tak jednoduché, jak bych si přála," říká Jitka, která už má od svých známých dohodnuté bydlení. "Doufám, že to konečně klapne, už se těším, až začnu nový život," dodává s tím, že dokonce přestává brát antidepresiva, které během soužití s manželem hojně používala.

Paní Jitka zhubla v pořadu Jste to, co jíte celkově 6,5 kilogramu. Hodně jí pomáhalo i to, že šla do pořadu s bratrem Petrem (45), který také zdařile zhubnul.

Autor: Gabriela Mikešová