Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIP Prostřeno! Nemocná Danková chystá nálož! To nepřežiju, děsí se Partyšová

16. října 2012 | 12:23

Podvedená Gábina Partyšová, přísný porotce Jaro Slávik, s rakovinou bojující Pavlína Danková a herec s pošramocenou pověstí Mirek Šimůnek. U stolu se tentokrát sejde vskutku povedená partička.

„Jsem onkologický pacient a držím sama sobě palce,“ netají se sympatická moderátorka tím, čím si prošla.

I když jí poslední dobou do smíchu rozhodně nebylo, její tvář stále zdobí příjemný úsměv. Nejinak tomu bude i v úterním VIP Prostřeno!

Navenek působí perfekcionistka Pavlína Danková (48) cílevědomě, ale tvrdí, že není tak ambiciózní, jak by bylo třeba. A hlavně působí mnohem mladším dojmem; nikdo by nečekal, že má již jednadvacetiletého syna

„Vyzerá fantasticky, príjemná baba,“ konstatuje šokovaný Jaro Slávik (38), který tomu nemůže ani uvěřit.

„Já ji znám strašně dlouho,“ říká o Pavlíně Dankové Gábina Partyšová (34), máme stejný humor, je to fajn baba. Dámy se trochu špičkují, ale dobrosrdečně.

Vzhledem k tomu, že čtvrteční hostitel Jaro není žádný lidový bavič nebo člověk, který rozdává komplimenty a chválí jen ze slušnosti, máte se na co těšit!

A jak bude soutěžícím u první hostitelky tohoto týdne chutnat? „To je menu pro vrcholové sportovce,“ děsí se Jaro. A obavy má po přečtení menu i Gábina. „Nevím, jestli tohle vůbec přežiju,“ říká moderátorka, která jí jako vrabeček. „Pro mě pozřít tolik chodů bude hrozně těžký,“ netají se se svými obavami.

Nakonec to ale vypadá, že jsou všichni spokojeni. „Dnes jsem pochopil, proč jsou moje děti blázni do králíka, je to velmi dobré jídlo. Skvele varíš,“ pochválí Jaro Pavlínu, kterou zaskočilo nejen jeho vysoké mínění o jejím vaření, ale i jeho fyzická výška.

Mirek Šimůnek (34) tvrdí, že by hostitelku „musel vynášet do nebes“. Spokojená je i Gábina: „Pro mě není ani důležitý, co jím, ale s kým jím,“ líbil se jí průběh zahajovacího VIP večírku.

A jak svůj boj v kuchyni zvládne údajně „totální začátečník a amatér“ Miroslav Šimůnek? I když si plete římský kmín s pepřem, zdá se, že štěstí opět přeje připraveným...

Video se připravuje ...