Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prostřeno! Neschopná Ivana z Farmáře: Šroubovací láhev otvírala vývrtkou!

3. října 2012 | 08:27

Ztrapnila se už v jedné reality show, teď se jí to podařilo i v Prostřeno! Nezaměstnaná samoživitelka Ivana (40) účinkovala v poslední řadě show Farmář hledá ženu, kde se neúspěšně ucházela o panice Jirku Čočka. Dostala košem. A seznámit se chce i tentokrát.

Nedostatek sexu zřejmě čtyřicetileté výřečné Ivaně "leze na mozek". Už od pondělí totiž své soupeře oblažuje trapnými sexuálními narážkami a dvojsmyslnými vtipy.

"Zábavy se děsím nejvíc. Doufám, že to nebude něco erotického, jak od ní očekávám.", předem se děsila úterní hostitelka Iva. Její obavy se nakonec nesplnily. Zlé to pro ní však bylo i tak. Protrpět si musela zábavu u lidovek s akordeonem. Zpívá a tančí totiž údajně jedině v podnapilém stavu.

A fiaskem skončí i Ivanino menu. Ztrémovaná soutěžící i při přípravě hodně zmatkuje. Splete si cukr s moukou, zapomene na piškoty do pudinkového nákypu, na kapii do rolády.

A vrcholem neplánované zábavy je, že si poplete kovovou šroubovací zátku s korkovou a do láhve se marně dobývá vývrtkou. Přestane až v moment, kdy ji na její omyl upozorní klidný a usměvavý Ondřej. „Je hodně divoká, roztržitá, zběsilá,“ konstatuje potom.

Bude spokojená alespoň energická Jana, která se po přečtení menu těšila na vývar s domácími nudlemi? Ani náhodou!  U Ivany se jí nakonec vůbec nelíbilo… Toust s vajíčkem a hermelínem je na ni sytý, pokecá si košili a ještě si musí říct o vodu a přeleštění upatlané sklenice, ze které je víc než znechucená.

Tím ovšem hostitelku natolik znervózní, že dojde i na střepy. Ty údajně přinášejí štěstí. Přinesou ho ale i třetí hostitelce, která působí tak trochu jak z jiné planety? A kolik si vlastně se svým zpackaným menu nakonec vyvaří bodů? Sledujte středeční Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin.

Video se připravuje ...