Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Prostřeno! Jsou svině, myslí si Zdeněk. Pavlína všem leze do zadku

21. září 2012 | 11:30

Dnes večer uvaří prodavačka Věra. Nálada je ponurá, Zdeněk se vyjádří, že si o všech soutěžících myslí, že jsou svině a hodlá jim svůj názor říct do očí. Jak tento večer dopadne a kdo nakonec vyhraje?


V prostějovském paneláku prostírá prodavačka a krejčová Věrka, kterou do pořadu přihlásila patnáctiletá dcera. Manžel je voják a ve skříních jsou vyrovnány předpisové komínky, což obdivuje hlavně Pavlína a David.

Menu? Velké zklamání

Zdeňkovi a Brigitě se zase nejvíc líbí ložnice. Ovšem sexuchtivý Zdeněk by v ní viděl světlejší barvy a spoustu zrcadel. Že by se na sebe rád díval?

Hostitelka je milovnicí pestrých barev, bude barvité i Věrčino menu? Bohužel ne. Hosté jsou zklamaní. Menu je totiž krátké, tříchodové a jednoduché.

Falešná Pavlína

Pavlína, která zjevně velmi prahne po výhře Věrce vyčte, že menu jí přijde jednoduché a že od ní čekala menu čtyřchodové. Po každém z chodů má nějakou výtku, čehož si všimne i extravagantní Brigita.

Jídlo je tedy spíš zklamáním, ale asi poprvé si hosté v pořadu Prostřeno! zahrají oblíbenou dětskou hru a jako aperitiv budou popíjet kozí mléko.

Chce se zavděčit?!

Nejenom mlékem se chtěla zavděčit selka Pavlína. Těsně před zjištěním, který z hostů vyhraje čtyřicet tisíc korun se postaví a velmi důležitě hostům předává tašky s dárky. "Já bych vám ještě chtěla dát takový menší dárek a poděkovat za celý týden."

Samozřejmě si ale opět nezapomene rýpnout do Zdeňka: "Myslím si Zdeňku, že kdyby si chtěl a ten čas si našel, mohlo by to celé dopadnout úplně jinak," hodnotí důležitě, jako by snad její slova mohla ještě něco změnit.

Trapné intriky

Myslí to upřímně? Nebo jen intrikuje a na poslední chvíli si uvědomila, že je průhledná jak medúza a snaží se svou dychtivost po výhře zakrýt? "Věrka mě zklamala," vyjadřuje se Pavlína při bodování. Místy jsou už její zbytečné připomínky trapné.

Lidi jsou svině

Zdeněk se pořád zlobí: "Proti Pavle budu mít stále výhrady. Tenhle týden mě naučil, že lidi jsou svině,“ říká na kameru a chystá se na to, jak to všem nakonec ještě nandá. S výhrou stejně nepočítá. Jestli s ní může počítat aspoň Věrka, to se uvidí. Ovšem Zdeněk svůj názor možná ještě přehodnotí. Ale kdo vyhraje?

Sledujte poslední díl Prostřeno! tohoto týdne dnes v 18:00 na Prima Family!

Autor: ema
Video se připravuje ...