Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Iva perlí: Zuzana má ruku na frndě!

2. března 2012 | 06:12

U mladé studentky Lenky (23), která tentokrát připraví čtyřchodové menu, to opravdu žije. Holky se při jezení dezertu tak rozjedou, že dojde i na peprné slůvko frnda. Iva osočí Zuzanu, s tím, kam že si to strká ruku. Zuzana bez ostychu odpoví: "Na frndu!"

"Kde máš tu ruku," zeptá se u stolu Iva Zuzany. "Ježišmarjá na frndě, tož, kde bych ju asi měla mít," odpoví bez zaváhání Zuzana. "Co furt máte s mojí rukou, tys čekala na to, až ji tam dám,co?" Ptá se Zuzana Ivy. "Ty jsi hrozná sviňa," odpoví Iva, která se smíchy válí po stole. Holky se na poslední večeři tedy velmi dobře bavily. Atmosféra byla přeci jen uvolněnější než předchozí dny.

Nejmladší soutěžící Lenka, která dnes vaří, bydlí u rodičů, střídavě studuje design a pracuje v Řecku. I proto uvaří částečně řecké menu. Cizí kuchyně ale Moravačky moc neberou. Většinou nevědí, co je úvodní bruschetta. A už vůbec neznají zlatý hřeb večeře – sofrito.

Nakonec se ale večírek vydaří. Břišní tanec potěší, jen Zuzana se stydí vlnit v arabském rytmu. Zato u suflé se nestydí vůbec a její ruka pod stolem inspiruje necudné žertování, až něžná hostitelka zčervená.

Kdo to komu nakonec pěkně spočítá? Jak dopadne bodování? Která z mladých žen pokoří 40 000 a stane se hostitelkou zlínského týdne? To se dozvíte už dnes od 18 hodin v pořadu Prostřeno! na Primě.

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...