Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prostřeno! Iva Veronice znechutí jídlo: Tohle není paštika

29. února 2012 | 06:16

Veronika (29) připraví svým spoluhráčkám jednoduché menu o třech chodech. Jenže hned zkraje narazí u předkrmu. Iva jí totiž udělá pětiminutovou přednášku a scénu o tom, že to rozhodně není žádná paštika, jak psala v meníčku. Iva tak všem ostatním jídlo dokonale znechutí...

Veronika se tentokrát spolehne na tři osvědčené domácí recepty: oblíbený rodinný moučník, vlastní paštiku a lasagne po česku s kořenovou zeleninou a lahví kečupu!

Iva se šklebí už při čtení menu. Už jen ze slova paštika se jí dělá špatně a samozřejmě si to nenechá pro sebe. "Nezlob se na mě, ale tohle prostě není paštika," ohrnuje nos nad předkrmem Iva. I když se v jídle nimrá a neustále jej komentuje, nakonec paštiku sní a prohlásí, že byla dobrá.

"Trochu mi vadilo, jak o tom Iva pořád mluvila. Prostě lepší než falešná husí játra bylo lepší napsat paštika," řekla Veronika. "No, jestli se mně takhle bude vrtat v jídle, tak nevím, co udělám," dodala k incidentu Zuzana.

Nakonec je ale všechno jinak, zato pracný dezert „obliž prst“ je, zdá se, přeslazený. Oblíznout prst by mohla Iva, která při šmejdění kontroluje Veronice i vršky skříní. Jaký úspěch sklidí teta, která uspořádá rychlokurz malování kraslic?

To se dozvíte už dnes od 18 hodin v pořadu Prostřeno! na FTV Prima.

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk
Video se připravuje ...