Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prostřeno! Trapas Radky: Vyprskla na hostitelku pití!

8. března 2012 | 06:12

Manažerka Martina (28) připraví svým hostům pestré menu. Během hlavního jídla proběhne hořečná diskuze, nad kterou se ostatní usmívají, když však Radka vyprskne na hostitelčin stůl vodu z úst, každý vybouchne smíchy. To tu ještě nebylo!

Radka se u stolu začíná pěkně zakuckávat. "Projelo mi to až nosem, prostě jsem se zakuckala," omlouvala se Radka, která chtěla vodou zapít noky. Martina tedy zrovna nadšená nebyla, i když říkala, že se nic neděje a ujala se hned utírání stolu. "Ten výbuch vody si mohla Radka odpustit," utrousí na závěr kameru Martina.

Martina z Kamenice u Prahy je pro ostatní trochu záhadou. Jaká je kuchařka a jak dopadne její salát z rozmrazených krevet? Bude to katastrofa, jak se obávají soupeři? Co hosté řeknou na kombinaci špenátových krůtích karbanátků s noky a hrušku na víně s mandlovým krémem?

Martina skoro zavaří kuchyňskou techniku, ale projeví se jako krizová manažerka – je to prostě kliďas. Na závěr ještě vykouzlí otočný sýrový talíř jako dezert. Zábava je ale pro napapaná bříška poněkud fyzicky náročná…

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk
Video se připravuje ...