Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Prostřeno! Iva, která žije v luxusu, nařkne Zuzanu: Doma máš bordel a špínu!

1. března 2012 | 05:25

To se někdo má, když si žije v luxusu. Jenže neměl by to dávat ostatním tak najevo, jelikož pak vypadá nafoukaně. Iva, které patří velký dům s luxusním zařízením, pomlouvá švadlenku Zuzanu (30), že má doma špínu a nepořádek. "Nelíbí se mi to tady, nemá tu uklizeno a všimla jsem si pavučin na stěnách," říká s odporem v hlase Iva.

"Zuzky bydlení se mi moc nelíbí, je to staré, nelíbí se mi, že tady nemá uklizeno, všimla jsem si pavučin na stěnách. Je to celkově neuspořádaný," komentuje Zuzanino bydlení Iva. Když dojde na šmejdění, nejvíce ji zarazí patro na spaní při vysokém stropu. "To je jako na půdě, já bych tu nemohla spát, já bych se bála," řekne Iva. Zatímco ostatním spoluhráčkám se vysoké stropy a patro na spaní líbí, Iva nad tím ohrnuje nos.

Ze stejného kuřecího základu uvaří trojnásobná maminka Zuzana předkrm i hlavní chod. Ale ten stojí za to. Neobvyklá kombinace se zelím, domácími knedlíky a smetanou zaujme. Jak dopadne závěrečná rychlovka s ananasem? Opíšou si soupeřky recept, nebo to bude noční můra?

Zatím děsí jen Zuzanina špinavá mikrovlnka, kterou prý manžel zapomněl očistit. Kvůli němu ostatně Zuzka vaří. Aby přestal brblat, že to neumí. Prý jí ale umožní řadu koníčků. Jedním z nich je ubrousková technika. Poklidná čtvrteční zábava je však zdrojem konfliktu. Iva si pochválí svůj výtvor a Magda jí vysvětlí, že samochvála smrdí.

Jak vše dopadne, se dozvíte už dnes od 18 hodin na FTV Prima v pořadu Prostřeno!

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk
Video se připravuje ...